akintin varmiydi hic canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsinDoğrusunu söylemek gerekirse çok fazla belirtim yoktu. Çatlatma ignesinde sonra kasık ve göğüs ağrısı vardı. Kasık ağrısı kısa sürdü göğüs hassasiyeti hala devam ediyor. Bir kaç gün önce bir anda kasık ağrısı yeniden başladı 1 saat sürdü. Birazda uyku hali vardı devamlı
Evet dün biraz akıntım olmuştu. Sakin umudumuzu yitirmeyin bata 1 hafta varken kan testim negatifti. Bat günümden 2 sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı. Bugünde kan testimde pozitif çıktı. Size tavsiyem umudumuzu hiç yitirmeyin......akintin varmiydi hic canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin♥
Orası öylede insan belirti olmayınca üzülüyo hiç kasık agrısı cekmedimEvet dün biraz akıntım olmuştu. Sakin umudumuzu yitirmeyin bata 1 hafta varken kan testim negatifti. Bat günümden 2 sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı. Bugünde kan testimde pozitif çıktı. Size tavsiyem umudumuzu hiç yitirmeyin......
Çoğu kişi o şekilde öğrenmiş canım ama yumurtlama günü gibi pik olması gerekiyormuş sanırım senin nasılHanilelikte ovulasyon testi cift cizgimi cikiyor?
Bende bugün ovulasyon yaptımOvulasyon testi yaprim ve tahmini 7.08 olmasina ragmen 3.08de yumurtladim 04.08de catladi yumurtam 3-4gundur belirtiler asirilasti bende ovulasyon yapmistim 10nda C kirmizi T tamamen silik ama bugun ayin 14 u ve T nerdeyse C kadar kirmizi az biraz daha silik adetime 1 hafta var acaba 2.kez mi yumurtluyorum yoksa gebelik mi yada bir hormin bozuklugu sizce? Fotodan daha belirgin arada silik olan testi cope atmiskm.Yorum yaaorsaniz sevinirim
Canım senin bat ne zamnOvulasyon testi yaprim ve tahmini 7.08 olmasina ragmen 3.08de yumurtladim 04.08de catladi yumurtam 3-4gundur belirtiler asirilasti bende ovulasyon yapmistim 10nda C kirmizi T tamamen silik ama bugun ayin 14 u ve T nerdeyse C kadar kirmizi az biraz daha silik adetime 1 hafta var acaba 2.kez mi yumurtluyorum yoksa gebelik mi yada bir hormin bozuklugu sizce? Fotodan daha belirgin arada silik olan testi cope atmiskm.Yorum yaaorsaniz sevinirim
Bence biraz daha takip etmeye devam et, ben öyle yaptım benimde aynı tam bir haftadır pozitif çıkmaya devam ediyorOvulasyon testi yaprim ve tahmini 7.08 olmasina ragmen 3.08de yumurtladim 04.08de catladi yumurtam 3-4gundur belirtiler asirilasti bende ovulasyon yapmistim 10nda C kirmizi T tamamen silik ama bugun ayin 14 u ve T nerdeyse C kadar kirmizi az biraz daha silik adetime 1 hafta var acaba 2.kez mi yumurtluyorum yoksa gebelik mi yada bir hormin bozuklugu sizce? Fotodan daha belirgin arada silik olan testi cope atmiskm.Yorum yaaorsaniz sevinirim
Bence biraz daha takip etmeye devam et, ben öyle yaptım benimde aynı tam bir haftadır pozitif çıkmaya devam ediyorBence biraz daha takip etmeye devam et, ben öyle yaptım benimde aynı tam bir haftadır pozitif çıkmaya devam ediyor
21.08.2020 gosteriyor program eger erken yumurtlamadan one gelmiyorsa 1 hafta varBende bugün ovulasyon yaptım
Canım senin bat ne zamn
Canım belki yerleşmedir cokmu kanaman olduŞimdi kırmızıyı gördümYaşadığım tüm belirtiler boş çıktı ve 5 gün erken adet oldum . Benide yazın Eylül topigine süt hormonlarıma baktıracam adet bitiyor gogus agrilarim bir sonraki adete kadar aralıksız devam ediyor son 1 yıldır
adet oldugunuza eminmisiniz bende adetten 3 gun once adet oldum sanmistim.5 saat falan surdu devami gelmedi yerlesmeymis megerseŞimdi kırmızıyı gördümYaşadığım tüm belirtiler boş çıktı ve 5 gün erken adet oldum . Benide yazın Eylül topigine süt hormonlarıma baktıracam adet bitiyor gogus agrilarim bir sonraki adete kadar aralıksız devam ediyor son 1 yıldır
Rahim filmi hormon vs eşiniz test yaptırdı mıŞimdi kırmızıyı gördümYaşadığım tüm belirtiler boş çıktı ve 5 gün erken adet oldum . Benide yazın Eylül topigine süt hormonlarıma baktıracam adet bitiyor gogus agrilarim bir sonraki adete kadar aralıksız devam ediyor son 1 yıldır
Ayy hadi inşallah canım test yapsan bile sonuç genellikle belli negatif olur oda canını sıkar en iyisi beklemek evet çok zor bu durum ☺Kizlar iyi aksamlar bat son 5 gün benim. Çok zor dayaniyorum test yapmamaya ama dayaniyorum. Fakat benim yumurtlama sonrasi 4. Günden baslayan soluk pembe lekelenmelerim bugun ilk defa gelmedi. Cogunlukla sol kasık agrisi olnakla birlikte regl agrisi çekiyorum. Inanilmaz şiş durumdayim ödem gibi sanki. Diger aylardan farkli olarak bu ay hamile hissiyatim var cok fazla. Elbette beynimde oynuyor olabilir benle ama yine icimi dökmek istedim sizlere. Haftaya regl olmazsam kalsın bu belortiler burda diye
hadi ins.:))) nisan anneleri grubunda tekrar bulusuruz diye umut ediyorum benimde daha 11 gun var bataKizlar iyi aksamlar bat son 5 gün benim. Çok zor dayaniyorum test yapmamaya ama dayaniyorum. Fakat benim yumurtlama sonrasi 4. Günden baslayan soluk pembe lekelenmelerim bugun ilk defa gelmedi. Cogunlukla sol kasık agrisi olnakla birlikte regl agrisi çekiyorum. Inanilmaz şiş durumdayim ödem gibi sanki. Diger aylardan farkli olarak bu ay hamile hissiyatim var cok fazla. Elbette beynimde oynuyor olabilir benle ama yine icimi dökmek istedim sizlere. Haftaya regl olmazsam kalsın bu belortiler burda diye
Şimdi yaptım kan testi 415 çıktı. İnşallah rabbim bekleyen herkeze nasib eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?