Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
akintin varmiydi hic canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

akintin varmiydi hic canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin♥
Evet dün biraz akıntım olmuştu. Sakin umudumuzu yitirmeyin bata 1 hafta varken kan testim negatifti. Bat günümden 2 sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı. Bugünde kan testimde pozitif çıktı. Size tavsiyem umudumuzu hiç yitirmeyin......

Orası öylede insan belirti olmayınca üzülüyo hiç kasık agrısı cekmedim

Ovulasyon testi yaprim ve tahmini 7.08 olmasina ragmen 3.08de yumurtladim 04.08de catladi yumurtam 3-4gundur belirtiler asirilasti bende ovulasyon yapmistim 10nda C kirmizi T tamamen silik ama bugun ayin 14 u ve T nerdeyse C kadar kirmizi az biraz daha silik adetime 1 hafta var acaba 2.kez mi yumurtluyorum yoksa gebelik mi yada bir hormin bozuklugu sizce? Fotodan daha belirgin arada silik olan testi cope atmiskm.Yorum yaaorsaniz sevinirim

Eklentiler

• IMG-20200814-WA0011.jpeg
    41,3 KB · Görüntüleme: 49
Bende bugün ovulasyon yaptım
Canım senin bat ne zamn

Bence biraz daha takip etmeye devam et, ben öyle yaptım benimde aynı tam bir haftadır pozitif çıkmaya devam ediyor

21.08.2020 gosteriyor program eger erken yumurtlamadan one gelmiyorsa 1 hafta var

Bence biraz daha takip etmeye devam et, ben öyle yaptım benimde aynı tam bir haftadır pozitif çıkmaya devam ediyor

Şimdi kırmızıyı gördüm Yaşadığım tüm belirtiler boş çıktı ve 5 gün erken adet oldum . Benide yazın Eylül topigine süt hormonlarıma baktıracam adet bitiyor gogus agrilarim bir sonraki adete kadar aralıksız devam ediyor son 1 yıldır

Canım belki yerleşmedir cokmu kanaman oldu

adet oldugunuza eminmisiniz bende adetten 3 gun once adet oldum sanmistim.5 saat falan surdu devami gelmedi yerlesmeymis megerse

Rahim filmi hormon vs eşiniz test yaptırdı mı

Kizlar iyi aksamlar bat son 5 gün benim. Çok zor dayaniyorum test yapmamaya ama dayaniyorum. Fakat benim yumurtlama sonrasi 4. Günden baslayan soluk pembe lekelenmelerim bugun ilk defa gelmedi. Cogunlukla sol kasık agrisi olnakla birlikte regl agrisi çekiyorum. Inanilmaz şiş durumdayim ödem gibi sanki. Diger aylardan farkli olarak bu ay hamile hissiyatim var cok fazla. Elbette beynimde oynuyor olabilir benle ama yine icimi dökmek istedim sizlere. Haftaya regl olmazsam kalsın bu belortiler burda diye

Ayy hadi inşallah canım test yapsan bile sonuç genellikle belli negatif olur oda canını sıkar en iyisi beklemek evet çok zor bu durum ☺

hadi ins.:))) nisan anneleri grubunda tekrar bulusuruz diye umut ediyorum benimde daha 11 gun var bata iliskiden beri 3 gundur kasik agrisi var sagimda hissediyorum surekli hic gecmiyor5 erken gebelim testi siparisi verdim haftaya 2 gunde bir yaparim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…