Şimdi yaptım kan testi 415 çıktı. İnşallah rabbim bekleyen herkeze nasib eder.Hadi hayırlı olsun darısı bana maşallah diyelim ♥ kan testi yaptırın hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi yaptım kan testi 415 çıktı. İnşallah rabbim bekleyen herkeze nasib eder.Hadi hayırlı olsun darısı bana maşallah diyelim ♥ kan testi yaptırın hemen
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşaallah çok sevindim adınıza . Bizede umut oluyor bu güzel haberlerŞimdi yaptım kan testi 415 çıktı. İnşallah rabbim bekleyen herkeze nasib eder.
Cok tebrik ederim canımArkadaşlar bat tarihim 12 ağustos bir hafta önce kan testi yaptım negatif çıktı. Bugün akşam gebelik testi yaptım. Görüntüsünü gönderiyorum. Pozitif gibi duruyor
Hayırlı olsun belirtileriniz varmıydıŞimdi yaptım kan testi 415 çıktı. İnşallah rabbim bekleyen herkeze nasib eder.
Gözünüz aydın sağlıkla devam eder inşallah dwriei isteyen tüm herkese nasip olur inşallah sağlıklaŞimdi yaptım kan testi 415 çıktı. İnşallah rabbim bekleyen herkeze nasib eder.
Tebrik ederimŞimdi yaptım kan testi 415 çıktı. İnşallah rabbim bekleyen herkeze nasib eder.
Tebrikler çok sevindim darısı başımıza sağlıkla kucağınıza alın inşallahArkadaşlar bat tarihim 12 ağustos bir hafta önce kan testi yaptım negatif çıktı. Bugün akşam gebelik testi yaptım. Görüntüsünü gönderiyorum. Pozitif gibi duruyor
Once çook tebrik ediyor sonra hrmen belirtileri yazmanizi istiyoruz:Şimdi yaptım kan testi 415 çıktı. İnşallah rabbim bekleyen herkeze nasib eder.
Doğrusunu söylemek gerekirse çok fazla belirtim yoktu. Çatlatma ignesinde sonra kasık ve göğüs ağrısı vardı. Kasık ağrısı kısa sürdü göğüs hassasiyeti hala devam ediyor. Bir kaç gün önce bir anda kasık ağrısı yeniden başladı 1 saat sürdü. Birazda uyku hali vardı devamlıOnce çook tebrik ediyor sonra hrmen belirtileri yazmanizi istiyoruz:
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDoğrusunu söylemek gerekirse çok fazla belirtim yoktu. Çatlatma ignesinde sonra kasık ve göğüs ağrısı vardı. Kasık ağrısı kısa sürdü göğüs hassasiyeti hala devam ediyor. Bir kaç gün önce bir anda kasık ağrısı yeniden başladı 1 saat sürdü. Birazda uyku hali vardı devamlı
Canım siliklik kaybolmaz ki LH hormonu vücutta zaten hep varAdete 7 gün kala ovulasyon testi silik çıkablirmi bilgisi olan varmı ne zaman siliklik kaybolur ?
Adete 7 gün kala ovulasyon testi silik çıkablirmi bilgisi olan varmı ne zaman siliklik kaybolur ?
Anladım canım yumrta takibi yapıyordum hep aynı siliklikteydi bende merak ettmLH vucutta hep oldugu icin, tam olarak kaybolmayabiliyor. Az da olsa silik kalabilir..
Ovulasyon testini daha cok pik gununuz icin kullanabiliyorsunuz, adet tahmininde degil
Ben pek faydasını görmedim. 4 senedir uğraşıyor kullanmadığım şey kalmadı. 2 kimyasal gebelik 1 dış gebelik 2 aşılama 1 tüp bebek denedim hepsi başarızşıkla sonuçlandı. İbrahim SARAÇOĞLUnun kist macununu aldım. Özel olarak satıyorlar kendi yerlerinde. Sistit oluyordum ona iyi geldi artık olmuyorum. Biraz pahalı ama nerelere para vermedim ki bunu da deneyeyim dedim.Bu süreçte şunu öğrendim doktorlar kesinlikle çözüm sunmuyor hepsi sonuca odaklanmış durumda. Ben kendi çözümü bulacağım faydalı olursa sizi bilgilendiririm. Bir de İngiliz karbonatı içmeye başladım o da vücuduma iyi geldi. Bunları araştırabilirsiniz.Anladım o zaman her durumda bir faydası var denemek gerek hamilelik yoksa. Peki başlama zamanı önemli mi. Videolarda adetten sonra başlayın falan diyorlardı sanki ama yanlış da hatırlıyo olabilirim
Canım senin çatlamıştır bizim aynıydı sanırımAnladım canım yumrta takibi yapıyordum hep aynı siliklikteydi bende merak ettm
Teşekkürler paylaşımınız içinBen pek faydasını görmedim. 4 senedir uğraşıyor kullanmadığım şey kalmadı. 2 kimyasal gebelik 1 dış gebelik 2 aşılama 1 tüp bebek denedim hepsi başarızşıkla sonuçlandı. İbrahim SARAÇOĞLUnun kist macununu aldım. Özel olarak satıyorlar kendi yerlerinde. Sistit oluyordum ona iyi geldi artık olmuyorum. Biraz pahalı ama nerelere para vermedim ki bunu da deneyeyim dedim.Bu süreçte şunu öğrendim doktorlar kesinlikle çözüm sunmuyor hepsi sonuca odaklanmış durumda. Ben kendi çözümü bulacağım faydalı olursa sizi bilgilendiririm. Bir de İngiliz karbonatı içmeye başladım o da vücuduma iyi geldi. Bunları araştırabilirsiniz.
Bilmiyorum bazılarında 5 gün önce belli oluyp bazılarında adet günü bile belli olmuyo canımKızlar bat 3 gün var normal test yaptım kocaman bi negatif sizce erken mi bi Ümit bat bekleyeyim mi
Evet ne yazıkki istem dışı oluyor. Aynı durum bende de oluyor. Ne kadar takip etmiycem desem bile ya telefondaki programa bakıyorum. Ya akıntı durumuma bakıyorum. Ya da oramda buramda bi değişim var mı diye hepsini bıraksam bile instagramda bir şekilde karşıma çıkıyor. Bugün de bir doktorun yazısını okudum yapay karbonhidratsız ve glutensiz beslenme uygulandığında hamilelik oranı artıyor gibi bir şeylerden bahsetmiş fakat ayrıntı vermemiş. Şimdi de onu araştırmaya koyuldum