• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat 15 ağustos. Dün çok küçük kahverengi açık pembe gibi bi akıntı gelmiş. Sonrasında hiç bişey olmadı. Bugün de az önce yine aynı şekilde leke vardı neden olabilir Ki... gebelikle alakalı da hiç bir belirtm yok göğüs hassasiyetim çok olmuştu öncesinde ve kasık ağrısı hiçbiri yok şuan :KK43:
Acaba erkenden mi başladı reglim ya da test yaptın mı?

Yok canım kan testi yaptırmadım adeti beklicem 2-3 gün kaldı zaten eşimde yok beraber gideriz eger gecikmen olursa dedi ama bence yok cunku aşırı kasık agrılarım var adet olurum gibi
Hayırlısı bakalım
Femara kullandım ve sol tarafta bir yumurta gelişti. Bugün adetimin 17. Günü. Hem uygulamada görünüyor hem de doktorum bugün için yumurtlama olabileceğini söyledi. Sabahtan beri oturup kalkarken ve yürürken sol tarafımda batma hissediyordum. Artık uzanırken de batma oluyor. Karnım da sızlamaya başladı. Yumurtlamadım diye görünüyor. En son ovulasyon testini bir saat önce yaptım. Yürümem bile zorlaştı. Ne olabilir? Yardımcı olur musunuz?
Bekleyeceksin çatlar iğneyi vurulduktan 12 veya 36 saar kadar siz değerlendirin yarın bence inşallah olur canım
Anladım o zaman her durumda bir faydası var denemek gerek hamilelik yoksa. Peki başlama zamanı önemli mi. Videolarda adetten sonra başlayın falan diyorlardı sanki ama yanlış da hatırlıyo olabilirim
Aynen öyle çok faydalı bazı kişilerde fayda etmiyo genelde ediyor ama çoğunlukla.. adet bitince 2 gün sonra başlanıyor videolarda anlatiyo zaten nasıl yapılacağı
Testim bu şekilde kızlar tabi yine umutlanmiyorum
Hayırlı olsun canım allahım sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et sağlıklı evlatlar versin rabbim
Ha birde evimde erken gebelik testim de var , bat 20 Agustos. Ama bekle coco diyorum kendime bekle☺ saka bir yana dis gebelikten cok korkuyorum aslinda
Bence de bekle coco boşa harcama 3 gün sonra yap garanti olsun boşa gidecek erken yaparsan😊
Ben testere dişli aslan pençesi kullandım 15 gün sonraki iki regl donemim de az kanamalı ve ağrısız geçti fakat adet olma sürem kısaldı son reglimin adet dongusu 22 gün bebegimiz olsun diye ictim.. hala bekliyoruz Rabbim hayrlsyla bir an önce versin...
Kesinlikle aslanpençesi çok iyi kadınların bitkisi zeten hormonları dengeliyor bana da iyi geliyo allah ım sana sa hayırlısıyla verecek inşallah 🤗

Arkadaşlar bat tarihim 12 ağustos bir hafta önce kan testi yaptım negatif çıktı. Bugün akşam gebelik testi yaptım. Görüntüsünü gönderiyorum. Pozitif gibi duruyor

Eklentiler

• 15973640225577535393108337544876.jpg
    15973640225577535393108337544876.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 72
Bende regl oldum😞 iki gün gecikince bi ihtimal demiştim ama boşmuş

Bat tarıhım 13 agustos tu listede ismim var.. 12 nın 23 e bagladıgı gece pembe akıntım basladı sabah da bjr sure devam ettı ama dun aksam dan beri bir şey yok normalde regl olurum akıntının oldugu zaman ama umutlanmakta ıstemıyrm.. Hemen test yapmak ıstedım sabah fakat yotulfum tek cızgı gormekten 5 gun daha bekleyecegım eger regl gelmezse ditek kan verecegım bu arada pcos hastasıym ama hıc regl gecıkmesı yasamadan klomen sonrası harıc

Bat tarıhım 13 agustos tu listede ismim var.. 12 nın 23 e bagladıgı gece pembe akıntım basladı sabah da bjr sure devam ettı ama dun aksam dan beri bir şey yok normalde regl olurum akıntının oldugu zaman ama umutlanmakta ıstemıyrm.. Hemen test yapmak ıstedım sabah fakat yotulfum tek cızgı gormekten 5 gun daha bekleyecegım eger regl gelmezse ditek kan verecegım bu arada pcos hastasıym ama hıc regl gecıkmesı yasamadan klomen sonrası harıc
Bencede beklemen en iyi. Testleri yapıp yapıp tek mi
Çift mi diye anlamaya çalışmaktan da ayrı yıprandık zaten. Sabredip 4-5 gün daha bekle en güzeli. Umarım güzel bir sonuç alırsın. Ben eylül ayı için herhangi bir takip yapmıycam zaten. Yoruldum takip edip robot planlamaktan. Bu ay plansız ovulasyon testi yapmadan yaşamak istiyorum

Bencede beklemen en iyi. Testleri yapıp yapıp tek mi
Çift mi diye anlamaya çalışmaktan da ayrı yıprandık zaten. Sabredip 4-5 gün daha bekle en güzeli. Umarım güzel bir sonuç alırsın. Ben eylül ayı için herhangi bir takip yapmıycam zaten. Yoruldum takip edip robot planlamaktan. Bu ay plansız ovulasyon testi yapmadan yaşamak istiyorum

Ben 2 aydır program uygulamıyorum takıbı bıraktım ama son 1 hafta kala bata hep aklımda soru ısaretlleri doluyor elıöde olmdan kendıme engel olamıyorum

Ben 2 aydır program uygulamıyorum takıbı bıraktım ama son 1 hafta kala bata hep aklımda soru ısaretlleri doluyor elıöde olmdan kendıme engel olamıyorum
Evet ne yazıkki istem dışı oluyor. Aynı durum bende de oluyor. Ne kadar takip etmiycem desem bile ya telefondaki programa bakıyorum. Ya akıntı durumuma bakıyorum. Ya da oramda buramda bi değişim var mı diye 😞 hepsini bıraksam bile instagramda bir şekilde karşıma çıkıyor. Bugün de bir doktorun yazısını okudum yapay karbonhidratsız ve glutensiz beslenme uygulandığında hamilelik oranı artıyor gibi bir şeylerden bahsetmiş fakat ayrıntı vermemiş. Şimdi de onu araştırmaya koyuldum 😊

Acaba erkenden mi başladı reglim ya da test yaptın mı?
reglim Başlasa devamı gelirdi az da olsa bugün sabahtan beri hiç bir sey yok dün ve önceki gün çok küçük kahve leke oldu o kadar. Bat a göre yarın adet olmam gerekiyor Onun geçmesini bekliycem test için. Hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadan yerleşme kanaması yaşayan var mı ? En azından göğüs hassasiyeti olurdu diye düşünüyorum gebelik varsa

reglim Başlasa devamı gelirdi az da olsa bugün sabahtan beri hiç bir sey yok dün ve önceki gün çok küçük kahve leke oldu o kadar. Bat a göre yarın adet olmam gerekiyor Onun geçmesini bekliycem test için. Hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadan yerleşme kanaması yaşayan var mı ? En azından göğüs hassasiyeti olurdu diye düşünüyorum gebelik varsa
Evet inşallah yerleşme kanamasıdır🙏🏻 Güzel haberlerinizi alabiliriz umarım

Hanımlar ben 14 temmuzda regl olmuştum
Sonrq 31 temmuzdq kahverengi lekelenme başladı 10 ağustosta temizlenebildim ancak böyle bişey yaşayanvar mi böyle olup da hamile olan

Back