Prefabrik ev fiyatları bile uçmuş

zaten güçlendirmeyi kabul eden hep içinde kiracısı olan içinde oturmayan ev sahipleriydi. kendi evinde oturan ev sahipleri kabul etmedi o kadar masraf yapacağıma evi satarım diyorlar bizim kiracı olduğu için 2 sene kira almazsanız sorun çözülüyor ama bize öyle değil diyorlar. apartman da konum olarak çok güzel yerde kentsel dönüşüm de başladı okullardan vs yakında gelecek diyorlar. böyle olunca kime ne diyebilirsin ki kiracısı olan da aman bana ne diyor artık içinde oturan rahatsız olmayınca. savunmaları da şu bu apartmanları almancı müteahhit yaptı.... onlar sağlam yapıyormuş

Tek katlılar öyle celige zam mi gelmis ne Sakarya bölgesinde baktik orada firma cok daha arastiracagiz
Hatay'da demir çelik fabrikaları var hasar aldimi bilmiyorum ama üretim bir süre durmuş diye okuDum bazı fabrikalarda belki tekrar başlamış olabilirler

Maalesef yasadıgım Hendek'te ve komsu ilce Çilimli'de aktif bir fay var Sener hoca öyle söylüyor

Evet tarım arazisi sit alanı ve her yer inşaat Her yer ticari alan bitişik nizam alt kat dükkan
Ne yaparsan yap tarım arazisine apartman olmaz ya en iyi ihtimalle bir tarafa devrilir yani
Sonra 30 sene sonra sembol fotoğrafın kalır

Hatay'da demir çelik fabrikaları var hasar aldimi bilmiyorum ama üretim bir süre durmuş diye okuDum bazı fabrikalarda belki tekrar başlamış olabilirler
sahibinden vs sitelerde satıyorlar anahtar teslim çelik ev
Maalesef yasadıgım Hendek'te ve komsu ilce Çilimli'de aktif bir fay var Sener hoca öyle söylüyor
o zaman 1-2 katlı binalar çok mantıklı. orda tokide yoktur herhalde. sahibindene vs bakın çelik ev için

Ders almiyor hic kimse o cok pahaliya kiraya verdikleri evleri yikilinca mi anlayacaklar yazik yani
Aynen katılıyorum Allah göstermesin bir Adana depremi olursa özellikle sahil kesiminde yıkım olabilir diyorlar uzmanlar inşallah olmaz rabbim bir daha yasatmasin.

Aynen öyle olasi mermara depremine hic girmiyorum bile

O acidan sorun olmaz 2 kardes esim bir kiz kardesi bir de kendisi var.Huzur acisi dan bilemiyorum isin düsündüren kısmı da o su an ayni sokaktayız pek görüsmuyoruz calısiyorum da zaten görmüyorum ama ayni bahce acikcasi düsündürüyor

Deprem yüzünden talep artınca fiyatlarıda ona göre arttırdı herkes krizi fırsata çevirmeye bayılır halkımız

Deprem yüzünden talep artınca fiyatlarıda ona göre arttırdı herkes krizi fırsata çevirmeye bayılır halkımız
Biz milletce cok iki yüzlüyüz yardim yollarken varımizi yoğumuzu yolladik ama iş ticarete gelince zamlari yığıyoruz

o zaman önce aranızı düzeltin çünkü insanların bahçesine gideceksiniz. imar izni var mı ona bakın önce. paranız varsa celik ev yerine normal ev yaptırın altı beton üstü celik ahşap vs

Elimizde imkan varsa elbette kayalık zemin daha mantıklı ancak "Ne yaparsan yap tarım arazisine apartman yapılmaz" demek pek çok insanı panik yaptırır ki çoğumuz da günlerdir panik halindeyiz zaten. Eğer zemin etüdü yapılıp ona göre temel atıldıysa bina yıkılmaz.

Ben böyle düşünüyorum ve deprem bölgesinde yaşarken sulak arazilere çamura yapılan bitişik nizam altı dükkan evleri asla anlayamıyorum panik gerekiyorsa panik olmalıyız dönüp dolaşıp aynı şeyleri yaşamaya engel olmaliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…