• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Predictor yumurtlama testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gozzdgu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
73
43
3
34
Merhabalar predictor yumurtlama testi ile bu ayı değelendirdik ama hamile olma ihtimalimi artırtım mı emin değilim salı kırmızı çıktı lh çizgisi o günü değerlendirdik çarşamba sabah daha kırmızı çıktı onu da değerlendirdik regl ayın 1 i gözüküyor heyecanlıyım ama yaklaşık 10 aydır deniyoruz ama bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım o yüzden biraz daha heyecanlıyım kullanan hamile kalan var mı? Bir de predictor early testi yapan var mı? Gergin ve heyecanlıyım zaman nasıl geçer 1ine kadar 🤦

Merhabalar predictor yumurtlama testi ile bu ayı değelendirdik ama hamile olma ihtimalimi artırtım mı emin değilim salı kırmızı çıktı lh çizgisi o günü değerlendirdik çarşamba sabah daha kırmızı çıktı onu da değerlendirdik regl ayın 1 i gözüküyor heyecanlıyım ama yaklaşık 10 aydır deniyoruz ama bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım o yüzden biraz daha heyecanlıyım kullanan hamile kalan var mı? Bir de predictor early testi yapan var mı? Gergin ve heyecanlıyım zaman nasıl geçer 1ine kadar 🤦
Olumsuz seyler dusunmeden strese girmeden odaginizi baska bir alana vererek bekleyin. Mesela dikis dikmak oya islemek orgu ormek kitap okumak... dusunup strese girmek yerine sizi mesgul eden seyler bulun. Yuksek yerlerde uzanmayin. Agir kaldirmayin.
ANNE OLMAK KOLAY VE KEYIFLIDIR
ANNE OLMAYI HAKEDIYORUM
gibi olumlu cumleler soyleyin sık sık. Ya olmazsa demeyin. Dua edin. Cocuk sevindirin kedi kopeklere mama su verin. Insallah bebişinizin haberini alırsınız bu ay.🥰

Back