Ben 2 senedir doğum kontrol hapı kullanıyordum. Mayıs ayından itibaren ilacı bıraktım. O zamandan beri istiyorduk. 1 seneye kadar olmaması normal demişlerdi.Siz ne zamandan beri istiyordunuz
Açıkçası bir hafta daha bekleyecektim ama eşim test için çok ısrar edince mecbur kaldımallah seni 14 gun nasi bekledinsabrina hayran kaldim
tebrik ederimAçıkçası bir hafta daha bekleyecektim ama eşim test için çok ısrar edince mecbur kaldımtekrar üzülmek istemiyordum
Amin inşallahtebrik ederimins hcg de guzel.cikar ve saglikli ilerler🖐
bence evet saglik ocagi. sonucta degerin kac bilerek gitmek daha mantikliAmin inşallahönce sağlık ocağına mi gitmeliyim sizce?
Pazartesi gideyim öyleyse teşekkürlerbence evet saglik ocagi. sonucta degerin kac bilerek gitmek daha mantikli
Şimdi hafta sonu olduğu için özele gidip kan verin bence. Sonra 2 günde bir artışı takip edersiniz. Hafta içi bi günde doktora gidersinizTeşekkür ederimilk olarak ne yapmam lazım? Sağlık ocağına mi gitmeliyim yoksa direkt özel hastaneye mi gitmeliyim sizce?
Doktorum hastanedeyse öyle yapayım o zaman. Pazartesiye kadar meraktan çatlayabilirim yoksaŞimdi hafta sonu olduğu için özele gidip kan verin bence. Sonra 2 günde bir artışı takip edersiniz. Hafta içi bi günde doktora gidersiniz
Sonucu buraya da yaz canımDoktorum hastanedeyse öyle yapayım o zaman. Pazartesiye kadar meraktan çatlayabilirim yoksa
Evet pozitif hayırlısı olsun sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah darsı başımaaŞimdi yaptım böyle çıktı. Pozitif değil mi?
Salı gününe ancak randevu alabildimSonucu buraya da yaz canım
Çok teşekkür ederimEvet pozitif hayırlısı olsun sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah darsı başımaa
Olsun canım belki direkt kese görürsün böyleceSalı gününe ancak randevu alabildim
Umarım. Bir iki saattir sol kasığımda bir ağrı var. Dış gebelik olma ihtimali beni korkutmaya başladıOlsun canım belki direkt kese görürsün böylece
Hemen kötü düşünme ama çoğu insanda oluyor o tarz hafif ağrılar. Güzel düşün güzel olsunUmarım. Bir iki saattir sol kasığımda bir ağrı var. Dış gebelik olma ihtimali beni korkutmaya başladı
Umarim öyle olur. Öyle düşünmeye çalışıyorum. Teşekkür ederimHemen kötü düşünme ama çoğu insanda oluyor o tarz hafif ağrılar. Güzel düşün güzel olsun
Hayırlı olsun canımŞimdi yaptım böyle çıktı. Pozitif değil mi?