Siz normal test de yapsaniz cikar, erken gebelik testine gerek yokİyi akşamlar. Adetim 8 gün gecikti. Predictor gebelik testinin sonucu diğer testlere göre daha erken çıkıyormuş. Sizce beklemeli miyim yoksa predictor alıp denemeli miyim?
İnternette diğer testler için en az 14 gün diyor bu yüzden emin olamadımSiz normal test de yapsaniz cikar, erken gebelik testine gerek yok
Teşekkür ederim yarın sabah deneyeyim öyleyseAdetten 6 gün önceye kadar doğru sonuç veriyor diyorlar. Sizin çok gecikmiş adetiniz kesin sonucu verir.
Siz su anda bile yapsaniz cikar sonuc benceİnternette diğer testler için en az 14 gün diyor bu yüzden emin olamadım
Şu an yapsanız bile çıkar sonuç ilk idrar olmasına gerek yok bu kadar gecikme oluncaTeşekkür ederim yarın sabah deneyeyim öyleyse
Hep ilk idrar diye duymuştum daŞu an yapsanız bile çıkar sonuç ilk idrar olmasına gerek yok bu kadar gecikme olunca
Bir kere daha böyle gecikmisti çok heveslenmistim ama test negatif çıkmıştı. Çok üzülmüştüm bu yüzden yine hayal kırıklığı yaşamamak geciktirmeye çalışıyorumNerdeyse tekmesini hissedeceksin kıznormal testle bile çıkar varsa
Ben 6 gün kala yapmıştım çıkmamıştı 4 gün kala çıkmıştı canımİyi akşamlar. Adetim 8 gün gecikti. Predictor gebelik testinin sonucu diğer testlere göre daha erken çıkıyormuş. Sizce beklemeli miyim yoksa predictor alıp denemeli miyim?
Evet pozitif hayirli olsunŞimdi yaptım böyle çıktı. Pozitif değil mi?
Teşekkür ederimPozitif canım hayırlı olsun
Hayırlı olsun canımŞimdi yaptım böyle çıktı. Pozitif değil mi?
Siz ne zamandan beri istiyordunuzTeşekkür ederimilk olarak ne yapmam lazım? Sağlık ocağına mi gitmeliyim yoksa direkt özel hastaneye mi gitmeliyim sizce?
allah seni 14 gun nasi bekledinTeşekkür ederimilk olarak ne yapmam lazım? Sağlık ocağına mi gitmeliyim yoksa direkt özel hastaneye mi gitmeliyim sizce?
Teşekkür ederimHayırlı olsun canımnormal test mi erken gebelik mi