- 22 Ağustos 2019
- 204
- 83
- 98
- 28
- Konu Sahibi eceninannesiii1010
Bu gebelik testini kullanan var mi hassas mi baya 4 gün kala silikte olsa varsa çıkabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BAT gunu yapilan bir test. Uzerinde de yaziyor olmali “Adetin geciktigi gunde” diye.
Gebeligimi bu testle ogrenmistim. ☺
vardır o zaman, hayırlsıı olsunIki çizgide kıpkırmızımiydi
vardır o zaman, hayırlsıı olsun
sız test yaptığınızda yanı gebelıgınızı bu testle ogrendıgınızde ıkı cızgıde kıpkırmızı mıydı dıye sormustum ama benBAT oncesi Predictor Early, BAT gunu Predictor Express ile test yapiyordum. Yorum yapamayacagim onun icin. Hayirlisi olsun.
Allah gonlunuze gore versin.
sız test yaptığınızda yanı gebelıgınızı bu testle ogrendıgınızde ıkı cızgıde kıpkırmızı mıydı dıye sormustum ama ben
baya belliymiş ya inşallah cıkar bendede çarşamba gunu yapcam bayram sürpriz i olurAh, pardon soruyu anlayamamisim.
Testim suydu. Bu testten 3 gun sonra kan verdigimde Betahcg sonucu 1421 cikmisti.
Eki Görüntüle 2668436
baya belliymiş ya inşallah cıkar bendede çarşamba gunu yapcam bayram sürpriz i olur
İnsallah bayram sekeri olur size. Sonucu yazarken beni etiketler misiniz?
buda netlestırılmıs halı
Üöitlendirmek istemem testiniz pozitif gibi duruyor amabuda netlestırılmıs halı
Yani erken testlerde pem yanılma olmaz 4 gün var sanırım adetinize erken olduğu için silik çıkmıştırbuda netlestırılmıs halı
buda netlestırılmıs halı