- 6 Kasım 2017
- 197
- 44
- 98
- 26
- Konu Sahibi miraysezufer
-
Çok teşekkür ederim inşallah allah herkese nasip etsin yarın adet günüm gelmezse yaptırıcam
Veririm tabiiki bişey daha okudum ovulasyon testindede hamilelik çıkıyormuş doğrumu yaptım çift çizgi çıltı bilen varmı yardımcı olırmusunuzSonucunu haber ver mutlaka :)
Veririm tabiiki bişey daha okudum ovulasyon testindede hamilelik çıkıyormuş doğrumu yaptım çift çizgi çıltı bilen varmı yardımcı olırmusunuz
Bu gün hastalandım bu ayda olmadı kısmet değilmişVeririm tabiiki bişey daha okudum ovulasyon testindede hamilelik çıkıyormuş doğrumu yaptım çift çizgi çıltı bilen varmı yardımcı olırmusunuz
Bu gün hastalandım bu ayda olmadı kısmet değilmiş
Üzüldüğüm tek şey çok kötü grip oldum ama hiç birşey kullanamadım günlerdir sürünüyorumHakkında hayırlısı buymuş canım üzülme
Üzüldüğüm tek şey çok kötü grip oldum ama hiç birşey kullanamadım günlerdir sürünüyorum
Hayırlısı olsun inşallah bende bu sabah yaptım ama adetime 5 gün var aynı bu şekilde çıktı sağlık çalışanıyım dün nöbetimiz vardı hala işyerindeyim hastaneye gidemedim acaba hamilemiyimEki Görüntüle 2088822 Canım ilk attığım testi adetime 5 gün kala yapmıştım.
Bu testi de adetine 2 gün kala yaptım sonra gidip kan verdim hamile olduğumu öğrendim darısı başına inşallah :)
Eki Görüntüle 2088822 Canım ilk attığım testi adetime 5 gün kala yapmıştım.
Bu testi de adetine 2 gün kala yaptım sonra gidip kan verdim hamile olduğumu öğrendim darısı başına inşallah :)
Eki Görüntüle 2088822 Canım ilk attığım testi adetime 5 gün kala yapmıştım.
Amin canım benim çok teşekkürler isteyen herkese nasip olsun hayırlısıyla inşallah benimde böyle çıltıEki Görüntüle 2127525
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHamilesin canım hayırlı olsun :)
Hamıle cıktınızmı benim teste sizinki gıbuGünümü beklemek istiyorum iyice belli olsun diye bugünü saymazsak 3 gün kaldı :)
Hamıle cıktınızmı benim teste sizinki gıbu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?