Predictor early

miraysezufer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
44
Puanlar
98
Adetime 5 gün var gün içinde test yaptım çok çook aşırı silik bi çizgi var ama emin olamadım sizce hamile miyim ?

Son düzenleme:
Canim ben gördüm çizgiyi daha adet günün geçmediği için öyle çıkmıştır 2 gün sonra testi tekrarla daha net çıkar çizgi

Evet kesinlikle var benim adetime bir gun varken sizinkinden bir tik koyu cikmisti hayirli olsun tebrikler

hamilesiniz hayırlı olsun

Canım ilk attığım testi adetime 5 gün kala yapmıştım.
Bu testi de adetine 2 gün kala yaptım sonra gidip kan verdim hamile olduğumu öğrendim darısı başına inşallah :)

Eki Görüntüle 2077996 Adetime 5 gün var gün içinde test yaptım çok çook aşırı silik bi çizgi var ama emin olamadım sizce hamile miyim ?
Aynı benimde dün böyle çıktı ama bu sabah yaptım erkenden hiç birşey çıkmadı adetime 2 günvar bu gün akşam üstünyaptım gene böyle çıktı acaba bende hamilemiyim

ben de yaptım bu testi ve bu çizgiyi görebilmeyi çok isterdim :)

ben de yaptım bu testi ve bu çizgiyi görebilmeyi çok isterdim :)
Allah tüm isteyenlere nadip etsin ben 6 buçık yıllık evliyim ağustosta düşünmeye başladık ama tabi ki smet Allahım nerde varsa nasip etsin inşallah

Allah tüm isteyenlere nadip etsin ben 6 buçık yıllık evliyim ağustosta düşünmeye başladık ama tabi ki smet Allahım nerde varsa nasip etsin inşallah

Kan testi en garantisi bence yarın yaptır inşallah hamilesindir :)

`