- 6 Kasım 2017
- 197
- 44
- 98
- 26
- Konu Sahibi miraysezufer
-
Canim ben gördüm çizgiyi daha adet günün geçmediği için öyle çıkmıştır 2 gün sonra testi tekrarla daha net çıkar çizgi
Evet kesinlikle var benim adetime bir gun varken sizinkinden bir tik koyu cikmisti hayirli olsun tebrikler
Yarın tekrar test yap canım onda kesin belli olurHamileyim yani :)
Yarın tekrar test yap canım onda kesin belli olur
hamilesiniz hayırlı olsun
Hadi bakalim inşallah güzel haberle gelirsin :)Günümü beklemek istiyorum iyice belli olsun diye bugünü saymazsak 3 gün kaldı :)
Hadi bakalim inşallah güzel haberle gelirsin :)
Konunun üzerinden zaman geçmiş ama benimde bat günü aynı derecede silik çıktı bu testlemi öğrendin gebeliğiniEki Görüntüle 2077996 Adetime 5 gün var gün içinde test yaptım çok çook aşırı silik bi çizgi var ama emin olamadım sizce hamile miyim ?
Konunun üzerinden zaman geçmiş ama benimde bat günü aynı derecede silik çıktı bu testlemi öğrendin gebeliğini
Eki Görüntüle 2077996 Adetime 5 gün var gün içinde test yaptım çok çook aşırı silik bi çizgi var ama emin olamadım sizce hamile miyim ?
Aynı benimde dün böyle çıktı ama bu sabah yaptım erkenden hiç birşey çıkmadı adetime 2 günvar bu gün akşam üstünyaptım gene böyle çıktı acaba bende hamilemiyimEki Görüntüle 2077996 Adetime 5 gün var gün içinde test yaptım çok çook aşırı silik bi çizgi var ama emin olamadım sizce hamile miyim ?
Allah tüm isteyenlere nadip etsin ben 6 buçık yıllık evliyim ağustosta düşünmeye başladık ama tabi ki smet Allahım nerde varsa nasip etsin inşallahben de yaptım bu testi ve bu çizgiyi görebilmeyi çok isterdim :)
hamilesiniz hayırlı olsun
Allah tüm isteyenlere nadip etsin ben 6 buçık yıllık evliyim ağustosta düşünmeye başladık ama tabi ki smet Allahım nerde varsa nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah allah herkese nasip etsin yarın adet günüm gelmezse yaptırıcamKan testi en garantisi bence yarın yaptır inşallah hamilesindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?