• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor early yanıltır mı?

senemsls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
71
15
3
25
Bata 3 gün kala yani dün test yaptım ikiside silik çizgi bugün tekrarladım negatif yalancı pozitif almış olabilir miyim eczacıya sorduğumda azda olsa renkli bir çizgi varsa pozitif olduğunu söylüyor

Eklentiler

• IMG_1769.webp
    IMG_1769.webp
    88,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_1776.webp
    IMG_1776.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 26
Üzgünüm ama ben çizgi göremedim 🥹😳 daha çok erkenimi zaten regli gecikmenizi bekleyin

Üzgünüm ama ben çizgi göremedim 🥹😳 daha çok erkenimi zaten regli gecikmenizi bekleyin
Fotoğrafta çok belli değil ama var renkli silik bir çizgi bekliyorum ama çok gerildim ne yazık ki sabırsız davranıyorum istemeden :(

Eklentiler

• IMG_1763.webp
    IMG_1763.webp
    156,4 KB · Görüntüleme: 23
Bata 3 gün kala yani dün test yaptım ikiside silik çizgi bugün tekrarladım negatif yalancı pozitif almış olabilir miyim eczacıya sorduğumda azda olsa renkli bir çizgi varsa pozitif olduğunu söylüyor
3ü de negatif görünüyor

Fotoğrafta çok belli değil ama var renkli silik bir çizgi bekliyorum ama çok gerildim ne yazık ki sabırsız davranıyorum istemeden :(
Daha erken canım regli gününü bekle zaten ilk zamanlar hızlı artar beta varsa 3 gün sonra koyu çizgi çıkar şimdi stres yapma

Back
X