• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor early silik çizgi yardım edin

Eki Görüntüle 3172198
Ya arkadaşlar merhabalar aylar oldu ilk defa böyle bir silik çizgi gördüm sizce hamile miyim endometriozisim olduğu için umutsuz hissediyorum bugün bir umut bunu gördüm bugün adet olmam gerekiyordu olmayınca erken gebelik testi yaptım fikrinizi alabilir miyim 🙏
Ay bu testte mi yalancı pozitif çıkartı or 🤦🏼‍♀️ kafayı yemek üzereyim az kaldı 😭 neye güvenip yapıcaz şimdi biz erken gebelik testlerini yaaa 😔

Allah aşkına bu nasıl mümkün olabilir delirmek üzereyim ben gidip hamile bırakıcam şimdi bu testi yapanları. Ya bunlarda bozukluk var ya kana karışmadı daha diyeceğim ama ilk önce kanda çıkıyormuş ben asla anlamadım öyle üzgünüm ki ben de
Aynısını yaşadım başka bir markada.
3 gün ağladım. Resmen dünyadan koptum.
Negatif çıkmasına alışkınız zaten. Öyle çıksa daha az üzülürdüm. Var gibi gözüküp olmaması resmen yıktı geçti.

Aynısını yaşadım başka bir markada.
3 gün ağladım. Resmen dünyadan koptum.
Negatif çıkmasına alışkınız zaten. Öyle çıksa daha az üzülürdüm. Var gibi gözüküp olmaması resmen yıktı geçti.
Sanırım kimyasal oluyormuş pozitif çıkıp regl olunca..şaka gibi..ufacık bebek sanırım oluşmayı denedi fakat olamadı herhalde..

Sanırım kimyasal oluyormuş pozitif çıkıp regl olunca..şaka gibi..ufacık bebek sanırım oluşmayı denedi fakat olamadı herhalde..
Kimyasal olduğunu düşünmem için idrarla kan testi arasında çok zaman geçmesi gerekiyor ki beta sıfıra düşsün. Kimyasal gebelikte regl dönemi boyunca beta giderek düşüyor birkaç günde. Ben sabah testi yaptıktan sonra gidip kan verdim. Arada 2-3 saat belki var belki yok.
Benim beta direk 0’dı.
Yani test hatalı bu durumda.
Zaten önce kanda gebelik yükseliyor.
Kanda olmadan idrara geçmez.
Ama en kötü günüm olduğu kesin..

Back