• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor early silik çizgi yardım edin

emdometriozis girl

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
4
1
6
29
996AE745-482F-45EA-9CB8-9AB047F1E3C7.jpeg

Ya arkadaşlar merhabalar aylar oldu ilk defa böyle bir silik çizgi gördüm sizce hamile miyim endometriozisim olduğu için umutsuz hissediyorum bugün bir umut bunu gördüm bugün adet olmam gerekiyordu olmayınca erken gebelik testi yaptım fikrinizi alabilir miyim 🙏

Eki Görüntüle 3172198
Ya arkadaşlar merhabalar aylar oldu ilk defa böyle bir silik çizgi gördüm sizce hamile miyim endometriozisim olduğu için umutsuz hissediyorum bugün bir umut bunu gördüm bugün adet olmam gerekiyordu olmayınca erken gebelik testi yaptım fikrinizi alabilir miyim 🙏
Yani çok belirsiz ama kuruma çizgisi olabilir mi? Siz adetiniz geçince tekrar bi test yaptırın inşallah hamilesinizdir

Eki Görüntüle 3172198
Bu testte pek kuruma çizgisi olmaz hem hamile kalmadığım hem hamileliği öğrendiğimde yaptım bu testi hamile değilken hiç çift çizgi görmemiştim ama hamile kaldığım ay adetten 1 gün önce net 2 çizgi görmüştüm geç döllenme olmuş olabilir en güzeli kan vermek canım

Bu testte pek kuruma çizgisi olmaz hem hamile kalmadığım hem hamileliği öğrendiğimde yaptım bu testi hamile değilken hiç çift çizgi görmemiştim ama hamile kaldığım ay adetten 1 gün önce net 2 çizgi görmüştüm geç döllenme olmuş olabilir en güzeli kan vermek canım
Teşekkürler ben de öyle düşündüm 3-4 gün daha bekleyip kan vericem dualarınızı bekliyorum 🙏

Eki Görüntüle 3172198
Bu testte kolay kolay silik çıkmaz ama foto filtreli gibi filtresi halı nasıl?

Eki Görüntüle 3172198
Aynı marka yalancı pozitif gösterdi 🤷🏼‍♀️ aynı siliklilteydi arkasından regl oldum en güzeli sabır etmek ve kan vermek

Aynı şeyi yaşadım Allah kahretsin ben henüz olmadım fakat çift çizgi çıktı bir hevesle hastanede kan verdim negatif sinirden uyuyamıyorum
Bende öyle oldum kuzum dünya başıma yıkıldı şuan inat ettim hiçbir test yapmıcam adetim geçer geçmez kan vermeyi düşünüyorum 😔

Bende aynısını yaşıyorum bu marka ile bat bugün, 5 gün önce bu şekilde çıktı kan verdim negatif :KK43:Eki Görüntüle 3177676
Allah aşkına bu nasıl mümkün olabilir delirmek üzereyim ben gidip hamile bırakıcam şimdi bu testi yapanları. Ya bunlarda bozukluk var ya kana karışmadı daha diyeceğim ama ilk önce kanda çıkıyormuş ben asla anlamadım öyle üzgünüm ki ben de

Allah aşkına bu nasıl mümkün olabilir delirmek üzereyim ben gidip hamile bırakıcam şimdi bu testi yapanları. Ya bunlarda bozukluk var ya kana karışmadı daha diyeceğim ama ilk önce kanda çıkıyormuş ben asla anlamadım öyle üzgünüm ki ben de
1,5 yıldır ilk defa bu kadar net ikinci çizgiyi görmüştüm, kaç gündür bi umut buralarda dolaşıyorum. Bide pahalı diye kalitelidir sanıyoruz

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-15-23-41-11-561_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-12-15-23-41-11-561_com.instagram.android.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 151
  • Screenshot_2022-12-13-20-43-39-079_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-12-13-20-43-39-079_com.instagram.android.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 125
Back