- 11 Eylül 2019
- 182
- 123
- 33
- 32
Kızlar başka konu açmıştım ama orada testimin fotolarını düzgün çekememişim. Regle 4 gün kala testim böyle çıktı. Ne diyorsunuz? Yarın kan vermeyi düşünüyorum ama reglimin geçmesini bekleyemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete 3 gün kala benim de böyleydi, sabah kan vermiştim beta hcg 18 çıkmıştı, var gibi genelde yanılmıyor bu markaKızlar başka konu açmıştım ama orada testimin fotolarını düzgün çekememişim. Regle 4 gün kala testim böyle çıktı. Ne diyorsunuz? Yarın kan vermeyi düşünüyorum ama reglimin geçmesini bekleyemiyorum
Teşekkür ederimTesti bekletmediyseniz var gibi
Ay umarım sağlıklı bir şekilde gebeyimdir çok teşekkür ederim yanıtınız içinAdete 3 gün kala benim de böyleydi, sabah kan vermiştim beta hcg 18 çıkmıştı, var gibi genelde yanılmıyor bu marka
Evet öyle gibi niye kan vermiyorsunuz ben çatlardımKızlar bu da bugün yaptığım normal kaset tipi test pozitif değil mi?
Başka bir test ilede tekrarla istersen yada direkt kan ver bence gebelik varKızlar başka konu açmıştım ama orada testimin fotolarını düzgün çekememişim. Regle 4 gün kala testim böyle çıktı. Ne diyorsunuz? Yarın kan vermeyi düşünüyorum ama reglimin geçmesini bekleyemiyorum
Çok çok teşekkür ederim kan verdim 18.8 çıktı bugün bata 2 gün var umarım çok sağlıklı bir gebeliktirBaşka bir test ilede tekrarla istersen yada direkt kan ver bence gebelik var
Kan testim 18.8 çıktı umarım düzenli artar diyorum Çok çok çok sağolunikisinde de çıkmış, daha yeni olduğu için ve değer düşük olduğu için pek net değil ama çok çok yüksek ihtimalle gebesin ben de böyle öğrenmiştim, hayırlı olsun
Benim de 18.8 çıktı umarım çok düzenli artar ve her şey yolundadırEvet ikiside pozitif bende reglimden 3 gün önce böyle öğrendim değerim 30 çıkmıştı
Verdim de sonucun çıkmasını bekliyordum şimdi çıktı 18.8 bata 2 gün var umarım düzenli artarEvet öyle gibi niye kan vermiyorsunuz ben çatlardım
Ay benim de beta hcg 18.8 çıktı düşük mü acaba diyordum bata 2 gün kala çok sevindim şu an Çok sağolunAdete 3 gün kala benim de böyleydi, sabah kan vermiştim beta hcg 18 çıkmıştı, var gibi genelde yanılmıyor bu marka
Aaaayyy çok benziyor demiştim sonuç da aynı çıkmış Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahAy benim de beta hcg 18.8 çıktı düşük mü acaba diyordum bata 2 gün kala çok sevindim şu an Çok sağolun
Amin çok çok teşekkür ederim burada yazılan yazılar insana gerçekten moral oluyor çok teşekkür ederim desteğiniz için :)Aaaayyy çok benziyor demiştim sonuç da aynı çıkmış Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah