predictor early (kullananlar lütfen yardım edin )

Arkadaslar merhaba.bana yardimci olursaniz cok sevinirim.regl olmama 8 gun var.ve ben kan testini dun yaptirdim hamilelik negatif cikti.hastaneye sordum erken yapmissin dediler.bugun bu erken ogrenilen testten aldim 2 gün sonra yap dedi testi.cok merak ediyorum kan testi acaba dogrumudur.iliskiden 7 gun sonra kesin sonuç veriyor yaziyordu internette.

İlişkiden 7 gün sonra değil regl tarihinden 7 gün önce diyor ve ben inanmıyorum o testlere kanda 1 hafta sonra yine yaptır o değerler yükselebiliyor

Benim 5 gün önce doğru sonuç vermişti o test. Onla öğrendim hamile olduğumu ama yumurtlamam tam Zaman'ında oldu benim o yüzden erken çıkmış olabilir

Kizlar ben hastanede kan testi yaptim regle 9 gun kala dun. Negatif çıktı.hastanedeki kan testi dogrumudur.acikcasi cok istiyorum 8 aylik evliyim.esimde uzakta ayda 1 yada 2 ayda bir geliyor .bu defa yumurtlama gunume denk getirdim ilişkiyi.1 hafta sonra hastanede kan testi yaptim negatifti demekki olmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…