predictor early (kullananlar lütfen yardım edin )

dirennur45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
96
14
3
36
arkadaşlar bugün regl tarihim geçeli 5 gün oldu yanı 5 gun gecikmem var. adet olacagım gün yanı 5 gun önce öğlen saatlerınde predıctor early testıyle test yaptım negatif cıktı ama hala hasta olmadım hafıf hafıf sancılarım var bazen bırden agrı gelıyor hastaladım dıye kosuyorum tuvalete ama daha olmamış .

sorum şu arkadaslar bu testi yapıp negatıf cıkıp sonra hamıle oldugunu öğrenen var mı ? ne yapmam gerekıyor lutfen yardım edın bu testın yanılma payı var mı çünkü üstünde reglden 6 gun önce %99 kesın sonuc dıyordu

hiç kulanmadm canım ama dedin gibi regl 6 gün önce yazıyo bence kan tahlili yap ya da direk doktora git ya hamilesin ya stresten gecikmen olmus olabilr

hiç kulanmadm canım ama dedin gibi regl 6 gün önce yazıyo bence kan tahlili yap ya da direk doktora git ya hamilesin ya stresten gecikmen olmus olabilr
Perşembe günü için doktordan randevu aldım o güne kadar olmazsam kan testi de yaptıracağım bu bekleyiş cok gergin keşke aklımdan atabılsem

ben hayatta 6 gün gecikme bekleyemem helal olsun sana yine bi gün geciksem hastaneye gider kan testi yaptırırdım ben sen yine iyi beklemisin daha bekleme bence kan testi yaptır doktora ne oldunu bilerek gidersin

ben hayatta 6 gün gecikme bekleyemem helal olsun sana yine bi gün geciksem hastaneye gider kan testi yaptırırdım ben sen yine iyi beklemisin daha bekleme bence kan testi yaptır doktora ne oldunu bilerek gidersin
7 aydır sürekli test yapıp negatif görünce artık beklıyorsun kaldı kı yine beklemedım 5 gün önce negatifi gördüm

Canim eget normal zamandan daha gec yumjrtladiysan belki adet tarihin ileri atmıştır , böyle olunca adetinde gecikebilir, varsa gebelikde geç çıkar
Şimdi en kesin sonuç kan testi.

Canim eget normal zamandan daha gec yumjrtladiysan belki adet tarihin ileri atmıştır , böyle olunca adetinde gecikebilir, varsa gebelikde geç çıkar
Şimdi en kesin sonuç kan testi.
Ay inşallah öyle olmuştur daha 6 gün önceden buluyor yazınca heveslendım negatif çıkınca da yıkıldım o yüzden artık daha test yaptırmaya korkuyorum yakınlarımda özel hastane var gitsem sonucu ne Zaman verirler acaba

Hassas testlerde yumurtlama gününden 10-11 gün sonra öğrenebiliyorsun canim, ben 11.günümde öğrendim hassas test ile
Kan testide ben ozel hastaneye gitmiştim 1 saat sonra sonuç çıkmıştı. Saglik ocagi falan 1 gün sonra veriyor sanırım. Hadi inşallah güzel haberlerini alırız

Özel hastanede kan testi ücreti nedir acaba

Şimdi gideyim normal kaset test alayım ona bakayım yine negatifse yapcak bişe yok

Hassas testler genelde doğru sonuç veriyor. Ben de ucuz teste guvenemeyip Predictor Early aldım, ondaki çizgiler ucuz testten daha bile koyu 5 saniyede çıktı. Geç yumurtlama ve buna bağlı geç döllenme de olabilir. Stres de geciktiriyor adeti tabiî.

Bnm ki stresten gecıkme sanırım bugün 5 tl lik test de yaptım negatif 5 gün geciktim olsa çıkardı herhalde

Bnm ki stresten gecıkme sanırım bugün 5 tl lik test de yaptım negatif 5 gün geciktim olsa çıkardı herhalde

Olabilir canım ama predictor ile bile negatif görüp sonradan kan testinde pozitifi görenler de var yine de. Bu işin en büyük engeli stres zaten. Ben de inanmazdım takmayınca oluyor diyenlere ama gerçekten de öyle. En boşverdigin ve umursamadığın zaman da gelip buluyor seni. Stres yumurtaliklari çok etkiliyor gerçekten arkadaşım. O yüzden düzenini hiç bozma stres yaparak. Zaten çok yeni evlisin, vücudun yeni bir düzene alışıyor. Allah'ın izniyle elbetteki olur.

Haklısın arkadasım bu ay hiç ama hiç düşünmemıstım geciktiğimi bile yenı farkettim ama bilinçaltında var demekki inşallah Allah hayırlı Zaman'da nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…