• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

predictor early (kullananlar lütfen yardım edin )

Arkadaslar merhaba.bana yardimci olursaniz cok sevinirim.regl olmama 8 gun var.ve ben kan testini dun yaptirdim hamilelik negatif cikti.hastaneye sordum erken yapmissin dediler.bugun bu erken ogrenilen testten aldim 2 gün sonra yap dedi testi.cok merak ediyorum kan testi acaba dogrumudur.iliskiden 7 gun sonra kesin sonuç veriyor yaziyordu internette.

Arkadaslar merhaba.bana yardimci olursaniz cok sevinirim.regl olmama 8 gun var.ve ben kan testini dun yaptirdim hamilelik negatif cikti.hastaneye sordum erken yapmissin dediler.bugun bu erken ogrenilen testten aldim 2 gün sonra yap dedi testi.cok merak ediyorum kan testi acaba dogrumudur.iliskiden 7 gun sonra kesin sonuç veriyor yaziyordu internette.
İlişkiden 7 gün sonra değil regl tarihinden 7 gün önce diyor ve ben inanmıyorum o testlere kanda 1 hafta sonra yine yaptır o değerler yükselebiliyor

Benim 5 gün önce doğru sonuç vermişti o test. Onla öğrendim hamile olduğumu ama yumurtlamam tam Zaman'ında oldu benim o yüzden erken çıkmış olabilir

Kizlar ben hastanede kan testi yaptim regle 9 gun kala dun. Negatif çıktı.hastanedeki kan testi dogrumudur.acikcasi cok istiyorum 8 aylik evliyim.esimde uzakta ayda 1 yada 2 ayda bir geliyor .bu defa yumurtlama gunume denk getirdim ilişkiyi.1 hafta sonra hastanede kan testi yaptim negatifti demekki olmamis

Back