• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

predictor early gebelik testi

Ilk defa gebelik testi yaptım bende bu markayı aldım ama çizgi çok çok silik fotoğrafta hiç görünmemiş bile sadece ışığa tutup bakınca çok çok hafif pembemsi bi çizgi var normalde adetime 10 gün kala göğüslerim aşırı ağrır ama hala bi ağrı sızı hiç bisey yok insan umitleniyo ama nasip tabi artık günümün geçmesini bekliycem ondan sonra yapicam elimde bitane daha test var ama predictor express günüm geçerse onuda yaparim artık nasip kısmet Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲
Amin canım inşallah hayırlısıyla isteyen herkese rabbim nasip etsin 🙏🏻

Amin canım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Canım bu salı günü şehir dışına gidicem eğer varsa erkenden öğreneyim eşime supriz yapayım istedim ama sanırım yok adet belirtimde yok belkide bu ay belirtim olmadan adet olucaktirim bakalım bi günüm gelsin gerçekten bazen herşey psikolojik kendimize eziyet ediyoruz bu ara o kadar başım döndüki otururken kalkarken bide nerdeyse hergün bas agrisi adet belirtilerinin olmaması psikolojikmen kendimize bunu aşiliyoruz resmen keşke takmasam hiç 🤷‍♀️

Kızlar bende bu testten yaptım adetime 6 gün kala sanki bana da çizgi silik çıkmış gibi geldi bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20201005_214730.jpg
    IMG_20201005_214730.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 417
  • Screenshot_20201005_221220_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20201005_221220_com.whatsapp.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 435
Kızlar merhaba bu sabah ilk idrarla predictor early erken gebelik testi yaptım adetime 2 gün var hu şekilde cıktı çok dikkatli bakıp ışığa tutunca hafif bi pembelik var ama belkide ben öyle görmek istediğim için bana öyle geliyor bide siz baksaniz biseyler varmı 🥰
Sonuç nedir hamilemisiniz merak ettim de ?

Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için ya normalde adetime 10 gün yada 1 hafta kala çok yoğun bi şekilde gogus ağrım başlardı ama bu ay hala yok yumurtlama gunlerinide degerldirdik insan bi umut acaba diyo ama tabiki nasip 😊
Zaman olarak geç gördüm ama bu test göstermiyor ya 5 liralık test daha belirti veriyor

Back