Tavuk Yemekleri Pratik Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Kullandıgımız mama aptamildi nevoş sonra doktor kabızlık olunca aptamil comformil yazdı bakalım onu kullanıyoruz şimdi inşallah işe yarar 3 gunde bır fln gelıyor buyuk ıste 🙊🙄
Fazla mamada kabızlık yapar ona göre,aptamiiçnce fazlasını atar ağzından dikaktettinmi ona.
Kabızlık için ilinen en eski yöntem çubuğa zeytin yağı sürüp popoya yedirmek,bzim ufaklıkta aynıydı yağ kısmı işe yarıyordu .
Bu aradaa günaydınnn hepimize davuk ailesi😁🍀
Günaydınlar mavişim
Gü aydınlar
Günaydın, haftasonu çok güzeldi kesin ❤
Günaydınalr süperdi dünde dünürler bzdeydi sabah kahvaltısına davet etmiştim ,yedim geldi kilo gene .
Benim kız nişan gittiler yasouk su içmiş sesi kısılmıştı eve dönerende hepten gitmiş sesi evde şimdi izinli bugün.
Ufaklıkta öksürük başlamış .

Fazla mamada kabızlık yapar ona göre,aptamiiçnce fazlasını atar ağzından dikaktettinmi ona.
Kabızlık için ilinen en eski yöntem çubuğa zeytin yağı sürüp popoya yedirmek,bzim ufaklıkta aynıydı yağ kısmı işe yarıyordu .

Günaydınlar mavişim

Gü aydınlar

Günaydınalr süperdi dünde dünürler bzdeydi sabah kahvaltısına davet etmiştim ,yedim geldi kilo gene .
Benim kız nişan gittiler yasouk su içmiş sesi kısılmıştı eve dönerende hepten gitmiş sesi evde şimdi izinli bugün.
Ufaklıkta öksürük başlamış .
Çok geçmiş olsun ikisine de ,tam hastalık mevsimi😒

İyiyim canısı sağol sen nasılsın netin mi bitiyor gene yoksa,alsana eve net bağlattır rahat et en azondan
Çoktan bitti abla bugün yarın yenilencek. Burdan arkadaşlar sağolsun cips kola şifresi veriyorlar🙈ah ahhh kanayan yaram net🤧😁

X