Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevndim gözün aydın olsunKızlar çok şükür 4 embriyom 3. Günde donduruldu.
Geçen sefer 1taneydi, 4 bile bana hazine gibi.
ASSOSyal
Evet ,oyalaniyorEn iyisini yapıyor
❤A.selam
Kafası dağılır en azındnEvet ,oyalaniyor
Kısa sürede çok zor şeyler yaşadı,kiyamamKafası dağılır en azındn
Kolay değil elbette yaşadıklarıda atlatacak bunuda babası daha iyi olsunda.Kısa sürede çok zor şeyler yaşadı,kiyamam
Atlatır, güçlü kız oKolay değil elbette yaşadıklarıda atlatacak bunuda babası daha iyi olsunda.
Bebişim benim,insallah yakın zamanda sonucunu alirsin
Oy maşallah canım. Gözünüz aydın. Sonu da güzel olsun Allahın izni ile. Müjdeli haberlerini de alırız inşallah çok sevindim
Wuuu süper haber canım dualar boşa değil şuan ezan okunuyor, ınş sana bebiş olarak gelecekler allah çok büyük gözün aydın canım hep sevinçli haberler duyalım böyle
Çok şükür
Çifter çifter gelsinler
Çok sağolun canlar, Allah razı olsun İnşallah güzel sonuçlarla da geleceğimÇok sevndim gözün aydın olsun
Amin kuzucuğumÇok sağolun canlar, Allah razı olsun İnşallah güzel sonuçlarla da geleceğim
Mutlaka atlatacak eminim bundan.Atlatır, güçlü kız o
İnşallah canım güzel haberlerini alalım yineÇok sağolun canlar, Allah razı olsun İnşallah güzel sonuçlarla da geleceğim
Ben de eminimMutlaka atlatacak eminim bundan.
İnşallah canım güzel haberlerini alalım yine
Cümlemizin için amin cancağzımDaim olsun cancağızım
Amin cancağızımCümlemizin için amin cancağzım
Eveeettt yeni bebe gelecekÇok sağolun canlar, Allah razı olsun İnşallah güzel sonuçlarla da geleceğim
Gelse de baksak bildirim geliyor muBugün davık yok mu?
Yoksa başka bir nedenden istemiyoruzGelse de baksak bildirim geliyor mu
Tabii,sadece onu görelim diyeYoksa başka bir nedenden istemiyoruz