Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuz eklemedikce sıkıntı olmuyorSalatayıda hazırladım bişi olmaz onlara dolapta nasılsa,yağı limonu yerken olacak.
Günaydın cancağızımGünaydınlar herkese
Aynen hiç bişi eklemedim zaten kereviz salatası yaptım,birde buzlukta közlenmiş biber vardı ona patlıcan ekleyeceğim.Tuz eklemedikce sıkıntı olmuyor
Günaydınlar yasocumGünaydınlar herkese
Ben yemiştim öyle bir şey, çok güzeldiAynen hiç bişi eklemedim zaten kereviz salatası yaptım,birde buzlukta közlenmiş biber vardı ona patlıcan ekleyeceğim.
Yeni birtarif buldum odasüper kızarmış patates salatası harika oluyor oda onu yapayım olmazsa.
Bizçok beğendik değişik geldi bizede..Ben yemiştim öyle bir şey, çok güzeldi
Sağolsun sende selma söyle babası nasıl oldu çıktımı hstaneden.Evva selam söyledi herkese
Evet evet,çok güzel buBizçok beğendik değişik geldi bizede..
Kızarmış Patates Salatası (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Videolu anlatım Kızarmış Patates Salatası (videolu) Tarifi nasıl yapılır? 32.152 kişinin defterindeki bu tarifin videolu anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Aleykumselam, herhalde hastanede hala ,çok detay sormadım üzmemek için, gelecek yakinda amaSağolsun sende selma söyle babası nasıl oldu çıktımı hstaneden.
İyi olsunda yeterki babasıda.Aleykumselam, herhalde hastanede hala ,çok detay sormadım üzmemek için, gelecek yakinda ama
İnşallahİyi olsunda yeterki babasıda.
İnşallah çok daha iyi olur.İnşallah