Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa tarif beklemiyoruzTabii,sadece onu görelim diye
Ee yaniGelse de baksak bildirim geliyor mu
Yoksa başka bir nedenden istemiyoruz
Maşallah sizeBugün sergimiz vardı.Bakın biz neler neler yaptıkİki buçuk ayın sonucu
Eki Görüntüle 3019293 Eki Görüntüle 3019294 Eki Görüntüle 3019295 Eki Görüntüle 3019296 Eki Görüntüle 3019297 Eki Görüntüle 3019298 Eki Görüntüle 3019299 Eki Görüntüle 3019300 Eki Görüntüle 3019301 Eki Görüntüle 3019302 Eki Görüntüle 3019303
Hepsi birbirinden güzel olmuş. Ellerinize emeğinize sağlıkBugün sergimiz vardı.Bakın biz neler neler yaptıkİki buçuk ayın sonucu
Eki Görüntüle 3019293 Eki Görüntüle 3019294 Eki Görüntüle 3019295 Eki Görüntüle 3019296 Eki Görüntüle 3019297 Eki Görüntüle 3019298 Eki Görüntüle 3019299 Eki Görüntüle 3019300 Eki Görüntüle 3019301 Eki Görüntüle 3019302 Eki Görüntüle 3019303
Maşallah size
Sağ olun canlarımHepsi birbirinden güzel olmuş. Ellerinize emeğinize sağlık
Yeni eve yeni ciciler yaptın mı?Sağ olun canlarım
Ben runer ve havlu yaptım genel olarakAma çocukları büyük olanlar seccade seti falan yaptıKursa devam edeceğim o zaman farklı şeyler yapabilirim.Birde hediye yaptık toplu 4-5 taneAntika ve püskül benim işimOndan iyiymişimYeni eve yeni ciciler yaptın mı?
Çeyiz tazeleme operasyonu
İlerde yapamazsam diye 1-2 modası geçmeyecek renklerde yapabilirsin canım.Ben runer ve havlu yaptım genel olarakAma çocukları büyük olanlar seccade seti falan yaptıKursa devam edeceğim o zaman farklı şeyler yapabilirim.Birde hediye yaptık toplu 4-5 taneAntika ce püskül benim işimOndan iyiymişim
Kızlara seccade seti yapsam mı bilemiyorum.İnsan onu kullanmaya kıyamaz
Devam ediyor canım bohça yapılıyorİlerde yapamazsam diye 1-2 modası geçmeyecek renklerde yapabilirsin canım.
Okuyup, gönüllerince alırlar geri kalanları.
Oraların sandık sandık büyüklere hediyelik çeyiz işi hâlâ devam ediyor mu?
Onlar her yerde devam ediyor canım. Ben amca-hala-dayı-teyze falan. Onları soruyorumDevam ediyor canım bohça yapılıyor
Kayınvalide,kayınpeder, elti,kayınbirader, görümceye hatta anneanne ve babaaanneye
Ya hem çok masraflı nakış işi hemde zahmetli
Bir seccade setinin masrafı 400 lira oda en az
Yok yok ,aslaYoksa tarif beklemiyoruz
Bazen onlar içinde yapılıyor.Her aile farklı canımAma bu saydıklarım garantiOnlar her yerde devam ediyor canım. Ben amca-hala-dayı-teyze falan. Onları soruyorum
Büyük görümcemin kayınpederi delirmişti, herkese bir bilezik götürsem daha ucuza gelirdi diye
Her şey artık ateş pahası, sadece malzeme fiyatı en az 400₺ ise, işçiliklisini düşünemiyorum
Bazen onlar içinde yapılıyor.Her aile farklı canımAma bu saydıklarım garanti
Bin ya da bin beş yüze satıyorlar canım
Çeyizevi mi açsan, iyi para var bu işteBazen onlar içinde yapılıyor.Her aile farklı canımAma bu saydıklarım garanti
Bin ya da bin beş yüze satıyorlar canım
Cancağzım, senin oğlan kaç yaşında oldu?
Aşko büyük emek var Havlu setinin masrafı 90-100 en az 180-190 a satılıyor
Hiç uğraşamam ben eğlence kısmındayımBaşka planlarım varÇeyizevi mi açsan, iyi para var bu işte
15 yaşında cancağızım, yok ,anneannesi yapsınCancağzım, senin oğlan kaç yaşında oldu?
Çeyize başladın mı?