Sakin sampiyonBak beni de soğutacaksın
Prolugumu geri alın diyen ilk ben olucam Kazen abiye
Taam taam alışırız bi kaç güneSakin sampiyon
Bağ evi deyince aklına şömineli, post halısı olan taş evler gelmesi.Havalar ısındı, haftasonlarına denk getir. Parkta, bahçede sunum yap.
Hatta sizin bağda.
Yok ya, hiçbir türlü gideri yok. Yine iyi oy almışım buna da şükür. 50 oydan iyidir.Senin sunumla da oynadımEki Görüntüle 3037392
Aklıma öyle bir yer geldiğini nereden aklına getirdin kiBağ evi deyince aklına şömineli, post halısı olan taş evler gelmesi.Nevreste belki bilir, Antep’te bağ evleri köyde müstakil ikinci bir evdir. Bütün eski püskü eşya ne varsa oraya doldurulur, kayınvalidemler de öyle hahahhahahahha. Orada sunum yapacağıma şerefimle karanlık evimde yaparım.
Bizim bağ evi de aynen öyleBağ evi deyince aklına şömineli, post halısı olan taş evler gelmesi.Nevreste belki bilir, Antep’te bağ evleri köyde müstakil ikinci bir evdir. Bütün eski püskü eşya ne varsa oraya doldurulur, kayınvalidemler de öyle hahahhahahahha. Orada sunum yapacağıma şerefimle karanlık evimde yaparım.
Orası kayınvalidemlerin evi olduğu için biz de onlar oradayken gidiyoruz. Yani tepemde meraklı bakışların tillahı olur.Aklıma öyle bir yer geldiğini nereden aklına getirdin ki
Ben rahat rahat sunum yapabilmen açısından söyledim.
Bahçede sere serpe rahat rahat yaparsın diye şeeeettim. En azından etrafında meraklı bakışlar olmaz.
Ben bahçede sunum yaparken illâ tepemde bir kaynana oluyor.
Hatta kazanırsam diye ödülü istiyorlar.
Kolay gelsin nevoş
Kolay gelsin aşkom
Kolay gelsin canım, ellerine sağlık
Sağ olunKolay gelsin canım
O zaman karanlık evinde çekime devam bacımOrası kayınvalidemlerin evi olduğu için biz de onlar oradayken gidiyoruz. Yani tepemde meraklı bakışların tillahı olur.Bugün arkadaşa giderken cheesecake yaptım. Bana diyor ki sen yapıp satsana. Bana. Ben. Aylık yarışma için yaparken bile son güne bırakıyorum ben, sıfır sorumluluk duygusu ahsjahjs
Yok ya, hiçbir türlü gideri yok. Yine iyi oy almışım buna da şükür. 50 oydan iyidir.
Bak, bu daha canlı ve albenili
Ben kendiminkileri de tek tek düzenliyorumBak, bu daha canlı ve albenili
Yasmin gel burada duralım bı imam nikahlı ikinci kadınla uğraşma değmez malum yeni kategori belli olacakBanlanabilirim
Ayy gece gece olsa da yesem dedim zalim kadın yeter sus artık
Çıldırdım resmen, 2. karısıyım dedi, metres çıktıYasmin gel burada duralım bı imam nikahlı ikinci kadınla uğraşma değmez malum yeni kategori belli olacak