İyiymişFarkındayım
Aslında eli çok lezzetli, bir iki tarifi var yılda bir yaptıgı. Ama gönlü yok
Aa hayırlı olsun yasomAirfryer almış Canom, kargodaymış
Hangi marka aldı, ne aldı? bilmiyorum
Ana tam şehzadeymiş gerçektenİyiymiş
Ben neler çektim bilsen.
Opu öncesi yemeklerimi yaptım, eve döndük beni bıraktı arkadaşının yanına gitti gelmez.
Ölüyorum sancıdan, karnım davul gibi şişmiş ohss olmaya ramak kalmış. Mesaj yazdım, gelsen de bir çorba ısıtsan diye.
Lahmacun söylesem olmaz mı? diye döndü bana
Ve eve lahmacun ile döndü, yemeği ısıtmadı beceremem diye
Bugün o makine bir araba kullanmıyor, çok özelliği varmış diyorAa hayırlı olsun yasomne düşünceli güle güle mutlu günlerde kullanın
Hemde kaç defaAna tam şehzadeymiş gerçekten
Bu arada seninde mi tüp bebek serüvenin var
Boğazını çok seviyor belliBugün o makine bir araba kullanmıyor, çok özelliği varmış diyor
Bir hayli araştırmış demektir bu
İnşallah canım
İnşaallah bu sefer hayırlı haberlerinizi alırızHemde kaç defa
Ramazan ertesi başlıyoruz yine
Senin sunumla da oynadımŞu ışık sorununu bir çözsem var yaaaa…
Yaa hadi hayırla inşallahHemde kaç defa
Çoook, günlerdir ev kirlenmediBoğazını çok seviyor belli
İnşallah canım, senin transfer hangi ayda belli mi?Yaa hadi hayırla inşallah
Denk geliriz belki
Benim önce histeroskopi var, transferde mayıs sonu gibi görünüyor, adetimde falan gecikmeler olmazsa. Covid oldugumu bilmeden lucrin vurulmuş bulundum geçen, inşallah geciktirmez adetimiİnşallah canım, senin transfer hangi ayda belli mi?
Yaaaa süper bi haber bu yasom,rabbim gönlünüze göre nasip etsin inş hemencikHemde kaç defa
Allahım mutevaziliginizi öpüyorumAslında hamaratlıktan ziyade istek canım. Üretmeye gönüllü olunca insan her şeyi başarır
Bilmiyorum ki, ne için vuruldun onu, endometriyozis için mi?Benim önce histeroskopi var, transferde mayıs sonu gibi görünüyor, adetimde falan gecikmeler olmazsa. Covid oldugumu bilmeden lucrin vurulmuş bulundum geçen, inşallah geciktirmez adetimi
Nalan sen misin, nayır nolamazSus nağlama, beni de nağlatacaksın
Amin canımYaaaa süper bi haber bu yasom,rabbim gönlünüze göre nasip etsin inş hemencik
Aslında ne için vuruldugumu ben de tam bilmiyorum geçen transferde vurulmamıştı ilk oldu bu.Bilmiyorum ki, ne için vuruldun onu, endometriyozis için mi?