Tavuk Yemekleri Pratik Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Havalar ısındı, haftasonlarına denk getir. Parkta, bahçede sunum yap.
Hatta sizin bağda.:sus:
Bağ evi deyince aklına şömineli, post halısı olan taş evler gelmesi. Nevreste Nevreste belki bilir, Antep’te bağ evleri köyde müstakil ikinci bir evdir. Bütün eski püskü eşya ne varsa oraya doldurulur, kayınvalidemler de öyle hahahhahahahha. Orada sunum yapacağıma şerefimle karanlık evimde yaparım. :KK53:

Bağ evi deyince aklına şömineli, post halısı olan taş evler gelmesi. Nevreste Nevreste belki bilir, Antep’te bağ evleri köyde müstakil ikinci bir evdir. Bütün eski püskü eşya ne varsa oraya doldurulur, kayınvalidemler de öyle hahahhahahahha. Orada sunum yapacağıma şerefimle karanlık evimde yaparım. :KK53:
Aklıma öyle bir yer geldiğini nereden aklına getirdin ki😒

Ben rahat rahat sunum yapabilmen açısından söyledim.
Bahçede sere serpe rahat rahat yaparsın diye şeeeettim. En azından etrafında meraklı bakışlar olmaz.🤷🏻‍♀️

Ben bahçede sunum yaparken illâ tepemde bir kaynana oluyor.😒

Hatta kazanırsam diye ödülü istiyorlar.😒

Bizim bağ evi de aynen öyle🤣Ama kvnin bakır ve krom tabak,tavaları,tepsileride var🤣

Aklıma öyle bir yer geldiğini nereden aklına getirdin ki😒

Ben rahat rahat sunum yapabilmen açısından söyledim.
Bahçede sere serpe rahat rahat yaparsın diye şeeeettim. En azından etrafında meraklı bakışlar olmaz.🤷🏻‍♀️

Ben bahçede sunum yaparken illâ tepemde bir kaynana oluyor.😒

Hatta kazanırsam diye ödülü istiyorlar.😒
Orası kayınvalidemlerin evi olduğu için biz de onlar oradayken gidiyoruz. Yani tepemde meraklı bakışların tillahı olur. :KK53: Bugün arkadaşa giderken cheesecake yaptım. Bana diyor ki sen yapıp satsana. Bana. Ben. Aylık yarışma için yaparken bile son güne bırakıyorum ben, sıfır sorumluluk duygusu ahsjahjs

Orası kayınvalidemlerin evi olduğu için biz de onlar oradayken gidiyoruz. Yani tepemde meraklı bakışların tillahı olur. :KK53: Bugün arkadaşa giderken cheesecake yaptım. Bana diyor ki sen yapıp satsana. Bana. Ben. Aylık yarışma için yaparken bile son güne bırakıyorum ben, sıfır sorumluluk duygusu ahsjahjs
O zaman karanlık evinde çekime devam bacım :KK14:

Yok ya, hiçbir türlü gideri yok. Yine iyi oy almışım buna da şükür. 50 oydan iyidir. :KK45:
943C237F-8A6E-459F-B0DF-E2EC3D51272A.jpeg

Şimdi nasıl 🤔

Yasmin gel burada duralım bı imam nikahlı ikinci kadınla uğraşma değmez malum yeni kategori belli olacak 😂
Çıldırdım resmen, 2. karısıyım dedi, metres çıktı😑

Bunca yıldır tertemiz tuttuğum nickim, ilk banını böyleleri yüzünden alırsa çok üzülürüm.😒

X