- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.810
- 60
Bizim dünürde yemiyor boğuluyormuş bir kere salatada filn asla yemiyor.Maydanozdan nefret ederimboğazımdan gecmez
Heh işte o benBizim dünürde yemiyor boğuluyormuş bir kere salatada filn asla yemiyor.
Bende yiyorum ysocum her sabah ödem attırıyor çünkü,limon kürü yapıyorum onada katıyorumAz evvel birkaç dal yedim, bayılırım
Boğazımdan geçmiyor ki cancağızımAz evvel birkaç dal yedim, bayılırım
Sen hep onlaynsınTişörtümle onlaynım.
Nasıl bir duygu bu acaba yemekte pişmiş yiyor,çiğ yok sadeceHeh işte o ben
Sabah kahvaltıda çok güzel oluyor ablamBende yiyorum ysocum her sabah ödem attırıyor çünkü,limon kürü yapıyorum onada katıyorum
Ayranına falan blenderda bıztlatıp içsen cancağzım, tadını da mı sevmiyorsun?Boğazımdan geçmiyor ki cancağızım
Birazda limon sıkıyorum üzerinee ekşi ekşiii yiyommSabah kahvaltıda çok güzel oluyor ablam
Onu denedim bende olmuyor gene kıvamlı oluyor tıkıyor boğazıAyranına falan blenderda bıztlatıp içsen cancağzım, tadını da mı sevmiyorsun?
Aynen ablamBirazda limon sıkıyorum üzerinee ekşi ekşiii yiyomm
Hiç sevmiyorum cancağızımAyranına falan blenderda bıztlatıp içsen cancağzım, tadını da mı sevmiyorsun?
3 aydır yiyorum bendeAynen ablam
Boğazım mi narin ,bilemedimNasıl bir duygu bu acaba yemekte pişmiş yiyor,çiğ yok sadece
Yemeğin hazır yani ne harika tarif gelecektirşimdiEmmim ortalarda yok, konum hâlâ görünemedi
O zaman tüketmeyeceksin cancağzım, nasıl güzel fikir verdim ama.Hiç sevmiyorum cancağızım
İyiyim Canom sen nasılsın
Emmim ortalarda yok, konum hâlâ görünemedi
Normalde yapışıyor ya ondan bence.Boğazım mi narin ,bilemedim