- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 31
Ben geçenlerde aldım canım duruyor hakkımız yaniGeçen sene Pınar Beyaz ödülü kazananlara bir sorum var. Bunların son günü ne zaman? Bir yıl oldu, muhtemelen benim haklarım yandı ahsjahjsNevreste Kim kazanmıştı ki başka
Bende varım kuzum, iki yıl geçerli. Bir yilimiz kaldı ,benimde alınacak offfGeçen sene Pınar Beyaz ödülü kazananlara bir sorum var. Bunların son günü ne zaman? Bir yıl oldu, muhtemelen benim haklarım yandı ahsjahjsNevreste Kim kazanmıştı ki başka
2 yıl geçerliliği varGeçen sene Pınar Beyaz ödülü kazananlara bir sorum var. Bunların son günü ne zaman? Bir yıl oldu, muhtemelen benim haklarım yandı ahsjahjsNevreste Kim kazanmıştı ki başka
İki yıl mı ooooo tamam o zaman. Ben de boşa gitti tüh diyordum. Daha 20 tane anca kullanmışızdır. Peki ne kadar hakkımız kaldığına bakabiliyor muyuz biz?2 yıl geçerliliği var
Onla alakalı bilgim yok. Aldığımı not alıyorum benİki yıl mı ooooo tamam o zaman. Ben de boşa gitti tüh diyordum. Daha 20 tane anca kullanmışızdır. Peki ne kadar hakkımız kaldığına bakabiliyor muyuz biz?ASSOSyal
Yok Canım ne kaldığına bakamıyoruz. Kafadan hesap yapıcaz artık, bende 15 aldımİki yıl mı ooooo tamam o zaman. Ben de boşa gitti tüh diyordum. Daha 20 tane anca kullanmışızdır. Peki ne kadar hakkımız kaldığına bakabiliyor muyuz biz?ASSOSyal
Günaydınlar herkese
Niye opusuyorsunuz bakem
SeviyoruzNiye opusuyorsunuz bakem
Birbirimizi seviyoruzNiye opusuyorsunuz bakem
Cevabımız bile aynıymış cancağızımSeviyoruz
Sağol canım ,bizden de sana öpücük
O zaman bende size göndereyim .. öpücük sevginiz daim olsun insallah
Birbirimizi seviyoruz
Kalpler bir cancağzımCevabımız bile aynıymış cancağızım
Amin canım, sağ olasın
O zaman bende size göndereyim .. öpücük sevginiz daim olsun insallah