- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Ben deee,asla cikartmam,yo yo yooo kapalı alan hariç zorunlu değil diyecek benceBende uzun süre çıkarmam diye düşünüyorum ve kızlara hak veriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben deee,asla cikartmam,yo yo yooo kapalı alan hariç zorunlu değil diyecek benceBende uzun süre çıkarmam diye düşünüyorum ve kızlara hak veriyorum
Evet ya,hem kulaklık varken şarkı söylüyorum benSoğuk havada çok iyi oldu bu maske bende çıkartmam
Deli ediyorlar beniDaha yaşları küçük, güzelliklerinin farkında değiller
Sağ ol aşkomKızların diye demiyorum,gayet güzel kızlar masallah aşko,ama illa öyle bir dönemleri oluyor, isyaaaan
Zaten az varYazık, olan hacı dede gibi sakal bıyık bırakanlara olacak
Birde, maske var diye milletin arkasından ya da yüzüne karşı garip mimik yapan kişiler, maske çıkınca alışkanlıkları tutarsa
Sakız çiğnemek iyi oluyorduYazık, olan hacı dede gibi sakal bıyık bırakanlara olacak
Birde, maske var diye milletin arkasından ya da yüzüne karşı garip mimik yapan kişiler, maske çıkınca alışkanlıkları tutarsa
Ben yapıyorum misal özellikle okul bahçesinde beklerkenYazık, olan hacı dede gibi sakal bıyık bırakanlara olacak
Sen de sağol aşkom Orası öyle, kalabalık ve kapalı yerlerde diyorum benSağ ol aşkom
Fazla takmakta iyi değilBağışıklığı düşürüyor
Kapalı alan neyse de doğada, açık alanda, çevrede kimse yokken ne gerek var
Doldursam mı bilemedimSabahtan beri bu bildirim aşağıda
Göndersinler donumu Eki Görüntüle 3017538
Benim için farketmezBen deee,asla cikartmam,yo yo yooo kapalı alan hariç zorunlu değil diyecek bence
Ben yapıyorum misal özellikle okul bahçesinde beklerken
Sabah doldurdumDoldursam mı bilemedim
Bunları yüzlerine yapışıkOkulda bazı arkadaşları yüzlerini merak ediyorlarmışSen de sağol aşkom Orası öyle, kalabalık ve kapalı yerlerde diyorum ben
Bize gelmiyor ama ben doldurdumDoldursam mı bilemedim
Gelince yapılacak yorumu yapabilir miyim bilemedimSabah doldurdum
Gelmiyor diye doldurayımBize gelmiyor ama ben doldurdum
Sabahtan beri bu bildirim aşağıda
Bende doldurdumSabah doldurdum
Sende mi hareket çekiyorsun
daha ziyade mimikimsiBende doldurdum
Sende mi hareket çekiyorsun