- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Ah kalbim ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kalbim ❤
İnşaallah aşkomHayırlı olsun aşkom
Oyy oy,arada gel amaÖnce bi kuzeni verip gelmem lazım beybi taa Osmaniyelere gidicem
Dedeye sahip çıkalımBelli olmaz çıkın şu aradan beeaah
Benim kızlar alıştı hiç çıkarmıyorlar.Maske kalkacakmış diyorumEyvah diyorlarPeçe takacaklarMaskeler vs vs
Ne yapacakmış açıklama kesin bişey çıkmaz ama haberim yoktu
Muhtemelen maske meselesiNe yapacakmış açıklama kesin bişey çıkmaz ama haberim yoktu
Ben de çıkartmam askoBenim kızlar alıştı hiç çıkarmıyorlar.Maske kalkacakmış diyorumEyvah diyorlarPeçe takacaklar
Gelirim tabii, burası bagımlılıkOyy oy,arada gel ama
Tarih tekerrürden ibarettirMuhtemelen maske meselesi
Eki Görüntüle 3017524
TabiisiGelirim tabii, burası bagımlılık
Bunlar çirkin oldukları için takıyorlarBen de çıkartmam asko
Hayatımızda çirkin görmesek Ergen olunca kendilerini de begenmiyorlarBunlar çirkin oldukları için takıyorlar
Bende uzun süre çıkarmam diye düşünüyorum ve kızlara hak veriyorumBenim kızlar alıştı hiç çıkarmıyorlar.Maske kalkacakmış diyorumEyvah diyorlarPeçe takacaklar
Aynen aşko yaArabada bile çıkarmıyorlarHayatımızda çirkin görmesek Ergen olunca kendilerini de begenmiyorlar
Onların korkudan değil ergenliktenBende uzun süre çıkarmam diye düşünüyorum ve kızlara hak veriyorum
Daha yaşları küçük, güzelliklerinin farkında değillerOnların korkudan değil ergenlikten
Kızların diye demiyorum,gayet güzel kızlar masallah aşko,ama illa öyle bir dönemleri oluyor, isyaaaanAynen aşko yaArabada bile çıkarmıyorlar
Dedeee dedeciimDedeye sahip çıkalım
Soğuk havada çok iyi oldu bu maske bende çıkartmamMaske zorunlu değil dese de ben çıkartmam