Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Gülümse'nin dediği gibi kapıyı yavaş kapat bebeler uyuyor,açıkta kalmasın cereyan yapıyor
Neyse Zeynebim bebe uyumuş carpmam ,sessiz sedasız çeker giderim buralardan

Bende pis yedili pisti biliyorum bugün yemek yaparken de kendi kendime bul karayı al parayı diyordum içimde bir kumarbaz var sanırım
Ben oyunlari cok severimde kart oyunlarini hic bilmiyodum esim cok sever toplaninca hep oynarlar artik bende ogrenip aralarina karisicam ins pisti falan da ogreneyim onlarida bilmiyorum ben :)

Ben oyunlari cok severimde kart oyunlarini hic bilmiyodum esim cok sever toplaninca hep oynarlar artik bende ogrenip aralarina karisicam ins pisti falan da ogreneyim onlarida ben :)
Biz eskiden çok oynardık eşimlw yeni evliyken bende okey bilmiyorim düz okey mi ne onu biliyormusum esimin yalancısıyım

Biz eskiden çok oynardık eşimlw yeni evliyken bende okey bilmiyorim düz okey mi ne onu biliyormusum esimin yalancısıyım
Okeyi cok severim oyunlarda cok sansliyimdir ve cok hile yaparim ogretsin sanada digerlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…