Tamam kimseye söylemem:)Ama cidden yaparsak çok hafif şeyler olsunAnlaştık ben tarif bulayım aramızda kalsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kimseye söylemem:)Ama cidden yaparsak çok hafif şeyler olsunAnlaştık ben tarif bulayım aramızda kalsın
Analı kızlı yöresel yemeklerBak bu olmadı
Kızlar ipucu verdim yakalayın
Nevreste 2-1 öndeyimEşimde bugün tam buğday ekmeği getirmiş ne zamandır ekmek yemiyorum, dedim söyle domates peynir az da maydanoz koysam yesem ne güzel olurdu:)
Ya yok kv ile alakalı değilAnalı kızlı yöresel yemekler
Kabak taratorTamam kimseye söylemem:)Ama cidden yaparsak çok hafif şeyler olsun
Aşk olsun. Bende bugün senin proluğuna sevinmiştim geri alıyorumAy ben seni Evva sandım sana vermemmmm
Aynen o tarz:)Kabak tarator
Kv ile ilgili olsa direkt çorba olur zaten, karıştır karıştır durYa yok kv ile alakalı değil
Hiç umudum yok ama çok öyle arzum da yok. Boşverdim artıkİnşaallah birgün olursun
Nohuttan browni tarifi buldum bugünAynen o tarz:)
Tövbe estağfurullah allahım sen affet ekmek arasıEvet evet
Rica ederim inşaallah gelirsinHiç umudum yok ama çok öyle arzum da yok. Boşverdim artık
Bu arada canım unutmadığın ve beni etiketlediğin için teşekkür ederim
Dur kazen abiyi kandıralım kk hanımları sever mi sevmez mi öğrenirizBende severim ama kk sevmez
Kv yi aradan çıkarTövbe estağfurullah allahım sen affet ekmek arası
Karnım ağırlaştı. Yemeği bile zor yapıyorum canım. Katılamam maalesefRica ederim inşaallah gelirsin
Hediyesiz oynayslımDur kazen abiyi kandıralım kk hanımları sever mi sevmez mi öğreniriz
Kajvaltılık meze falanAynen o tarz:)
Allah kolaylık versinKarnım ağırlaştı. Yemeği bile zor yapıyorum canım. Katılamam maalesef