Tamam kimseye söylemem:)Ama cidden yaparsak çok hafif şeyler olsunAnlaştık ben tarif bulayım aramızda kalsın![]()
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kimseye söylemem:)Ama cidden yaparsak çok hafif şeyler olsunAnlaştık ben tarif bulayım aramızda kalsın![]()
Analı kızlı yöresel yemeklerBak bu olmadı
Kızlar ipucu verdim yakalayın![]()
Eşimde bugün tam buğday ekmeği getirmiş ne zamandır ekmek yemiyorum, dedim söyle domates peynir az da maydanoz koysam yesem ne güzel olurdu:)
Ya yok kv ile alakalı değilAnalı kızlı yöresel yemekler
Kabak taratorTamam kimseye söylemem:)Ama cidden yaparsak çok hafif şeyler olsun![]()
Aşk olsun. Bende bugün senin proluğuna sevinmiştim geri alıyorum
Aynen o tarz:)Kabak tarator![]()
Kv ile ilgili olsa direkt çorba olur zaten, karıştır karıştır durYa yok kv ile alakalı değil![]()
Hiç umudum yok ama çok öyle arzum da yok. Boşverdim artıkİnşaallah birgün olursun![]()
Nohuttan browni tarifi buldum bugünAynen o tarz:)
Tövbe estağfurullah allahım sen affet ekmek arasıEvet evet![]()
Rica ederim inşaallah gelirsinHiç umudum yok ama çok öyle arzum da yok. Boşverdim artık
Bu arada canım unutmadığın ve beni etiketlediğin için teşekkür ederim![]()
Dur kazen abiyi kandıralım kk hanımları sever mi sevmez mi öğrenirizBende severim ama kk sevmez![]()
Kv yi aradan çıkarTövbe estağfurullah allahım sen affet ekmek arası![]()
Karnım ağırlaştı. Yemeği bile zor yapıyorum canım. Katılamam maalesefRica ederim inşaallah gelirsin![]()
Hediyesiz oynayslımDur kazen abiyi kandıralım kk hanımları sever mi sevmez mi öğreniriz![]()
Kajvaltılık meze falanAynen o tarz:)
Allah kolaylık versinKarnım ağırlaştı. Yemeği bile zor yapıyorum canım. Katılamam maalesef![]()