- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Kim istemiyor seni burdaİstenmiyom burdaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim istemiyor seni burdaİstenmiyom burdaaa
Nevo minikKim istemiyor seni burda
Yok ablam geldi götürdü dün akşam beni, bugün kontrolüm vardı diye ondan yoksa yaparken resim bile çekmiştimYazmadın olmadı zannettimEllerine sağlık
Başınız sağ olsun canımMsj larina geri dönüş yapamadığım gözümden kaçan arkadaşlar olduysa kusuruma bakmayın bugün kafam pek yerinde değil covid 19 dan halamı kaybettik emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
Başım döndü dur artıkKim istemiyor seni burda
Gizlenme sana kalmış canım ama istersen çevrimdışı olabilirsin ve konuya girdiğinde kimse seni görmez yada nerede olduğunu:)
Onu buradan yapıyoruz:)
Yazı şeklini değiştirebilirsin.
İmza ekliyoruz.Ama bu şimdi sadece prolara özel mi emin değilim:)
Afiyet olsunYok ablam geldi götürdü dün akşam beni, bugün kontrolüm vardı diye ondan yoksa yaparken resim bile çekmiştim
Abla o başka bişey sanki çevrimiçi ile alakası yok ama sende o da gizliNevoş gizli oluncada mesela hangi konuya baktığımız o anda gözükmüyor demi profil sayfasında da yazıyor ya üye şu konuya bakıyor diye.
Abla o başka bişey sanki çevrimiçi ile alakası yok ama sende o da gizli
Tamam minikcimBaşım döndü dur artık
Abla orada seçenekler var:)Nevoş gizli oluncada mesela hangi konuya baktığımız o anda gözükmüyor demi profil sayfasında da yazıyor ya üye şu konuya bakıyor diye.
bunu atsam ya benide istemeselerNevo minik
Abla orada seçenekler var:)
Bunu işaretlersek nerede olduğumuz gözüküyor ama altta görünmüyoruz:)
Eki Görüntüle 2698442
Ulu orta çok dolaştım azcik gizleneyimSende gizlenmişsin
Ellerine sağlık canım:) Elimizde düzgün şekil vermek lazım o haşlarken bile çatlamasına sebep oluyor.Eki Görüntüle 2698440
Nevreste uzunlar çatladı yaparken sıkıldım aceleden yaptım sonlar bitsin diye ondan çatladı sanirim
Eki Görüntüle 2698440
Nevreste uzunlar çatladı yaparken sıkıldım aceleden yaptım sonlar bitsin diye ondan çatladı sanirim
Ulu orta çok dolaştım azcik gizleneyim
Bosver benim için senide harcamasinlarbunu atsam ya benide istemeseler
Bosver benim için senide harcamasinlar