• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Msj larina geri dönüş yapamadığım gözümden kaçan arkadaşlar olduysa kusuruma bakmayın bugün kafam pek yerinde değil covid 19 dan halamı kaybettik emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
başınız sağolsun kuzum :(

tebrik ederim hayırlı olsun birinciliğiniz. :KK9:

Tebrik ederim, ellerine sağlık. :KK68:

Profesyonel tabak diyorum sıkı takipcisin diyorum profesyonel tabak mi çıkaracaksın yarışmada diyorum :cool:
Kiiiimmm ben miiii :KK70: oo yooo bebeğimm profosyonel tabak ve ben aynı cümlede noo:KK45:klasik olcam bu sefer tabak da sade olacak bakalım bi de böyle deniycem çekim yaparken de sade olcam. Hayırlısı bakalım neler olacak daha tarif bile almadan bunları söylüyorum ama dur bakalım :rolleyes:

Kiiiimmm ben miiii :KK70: oo yooo bebeğimm profosyonel tabak ve ben aynı cümlede noo:KK45:klasik olcam bu sefer tabak da sade olacak bakalım bi de böyle deniycem çekim yaparken de sade olcam. Hayırlısı bakalım neler olacak daha tarif bile almadan bunları söylüyorum ama dur bakalım :rolleyes:
Umut fakirin ekmeğedir bacım su :KK14:

Senden bekliyorum şansın yüksek olacak :rolleyes:

Çok tşk ederim canım bende senin 2. Ligini tebrik ederim darısı 1.lige ins Allah :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Diyetlik bişey var mı zıpzıp verecekti nevo izin vermedi sen var bari üç beş bişey :sus:

Back