Niye dellendin nurimm alçom kim gazozunu geri çevirdi
Ellerine sağlık canım hoş geldinböcegim dersle ilgilendim sonra kışlık lübye ayıkladım donduruxuya koydum evi sil süpür derken bittim gelemedim özledin mi beni yavrum
Tamamdır dediklerini dikkate alacağımYoğurt yumuşak yapıyor canım:)
Ya bence kurabiye tecrübe istiyor:)Şöyle tecrübe deneyerek öğrenme:)
Mesela kullandığın yağlar,un çok etkiliyor:)
Ben margarin kullanmıyorum eskiden tereyağını fazla koyardım şimdi zeytinyağı ile dengeliyorum:)
Mesela tariflerde çok karıştırmayın diyor ben çok karıştırıyorum:)
Un fazla olunca kuru olur,az olursa yayılır:)
Ben 1 tane yumurta kırıyorum:)Fırın sıcak olacak:)Çok yüksek ısıda olmayacak:)Yani kurabiye altı üstü denir ama detayı çok:)
İşin özü deneyeceksin:)
Ah ah daha dün aynı yolda yürüyorduk
Yani şans ne zaman güler belli olmaz:)Ah ah daha dün aynı yolda yürüyorduk
Aynen öyle abla her tarif nasibimizi belirliyor elbet bizede uğrayacakYani şans ne zaman güler belli olmaz:)
Geldimi nerde öerak ettim ama videolu anca keser bizi daüılıyormu dağılmıyormu görmemiz lazım
Ama dağılmaması lazımGeldimi nerde öerak ettim ama videolu anca keser bizi daüılıyormu dağılmıyormu görmemiz lazım
Pisiyor halaa bes dk ya hazirGeldimi nerde öerak ettim ama videolu anca keser bizi daüılıyormu dağılmıyormu görmemiz lazım
Ya basmışsa unuAma dağılmaması lazımUnu çok koysun hiç dağılmaz
Yaptim bi sekil dagilsa da dagilmasa da nasil gostericem size ytube video cekip yukleyim sizde izleyin en iyisiAma dağılmaması lazımUnu çok koysun hiç dağılmaz
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Görmeden yatmayız zaten hatta biz bakalım sonra çocuklara ver beğenmeseler ben yağmadım onlar yaptı dersinPisiyor halaa bes dk ya hazir
Kurabiyenin resmini çek sen anlat biz dinlerizYaptim bi sekil dagilsa da dagilmasa da nasil gostericem size ytube video cekip yukleyim sizde izleyin en iyisi
Muhtesem mutlaka denicem
Yaaaaa bak beni kandirdini zYa basmışsa unuçocuklara yazık
Bak bunu dusunmemistim iyi olduGörmeden yatmayız zaten hatta biz bakalım sonra çocuklara ver beğenmeseler ben yağmadım onlar yaptı dersin
Olmaz sirrimi vermemKurabiyenin resmini çek sen anlat biz dinleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?