Ben dk tutuyorum:)Kizlar bisey sorucam pistigini nasil anlicaz![]()
20-25 dakika sonra çıkartırım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dk tutuyorum:)Kizlar bisey sorucam pistigini nasil anlicaz![]()
Tutamadim kiBen dk tutuyorum:)
20-25 dakika sonra çıkartırım:)
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Allah'ım sen imtihanimi kolaylaştır rabbel aleminnnnnnKizlar bisey sorucam pistigini nasil anlicaz![]()
Geçmiyor geçmiyor kalıyor üzerimde yapışıp kalıyor özellikle göbeğimdeGeçmiş olsun![]()
AMIIIIINNNNN YAAREBBIIIIMMMMAllah'ım sen imtihanimi kolaylaştır rabbel aleminnnnnn![]()
Un kurabiyesi beyaz kalmalı canım kızarmıycak 15 20 dk yeterlidirKizlar bisey sorucam pistigini nasil anlicaz![]()
kelin ilacı ilacı olsa önce göbeğine sürerdiGeçmiyor geçmiyor kalıyor üzerimde yapışıp kalıyor özellikle göbeğimde![]()
Bence şimdi o yesin sabah cocuklara versin ne olur ne olmaz kapıda ambulans hazır edelimİşte kurabiye budurYaratıcı olacaksın
Ama sen sakın yemeKaptanını çağırırım
![]()
Dur korkutma ceylanı kaçmasınBence şimdi o yesin sabah cocuklara versin ne olur ne olmaz kapıda ambulans hazır edelim![]()
![]()
Allah'ım.sana geliyorum bugün herkesle aynı dili konuşuyorumAma ama once ben denim ki ambulanslik bir sorun olmasin![]()
Un yaptigi ne belliUn kurabiyesi beyaz kalmalı canım kızarmıycak 15 20 dk yeterlidir
Tam olarak un kurabiyesi oldu denemez farkli seyler goruyorum hocam orta harfi i 8 harfliUn kurabiyesi beyaz kalmalı canım kızarmıycak 15 20 dk yeterlidir
Hocam at bakem akibeti hakkında tartışalımTam olarak un kurabiyesi oldu denemez farkli seyler goruyorum hocam orta harfi i 8 harfli![]()
Un kurabiyesi dediUn yaptigi ne belli![]()
Beynim yandıTam olarak un kurabiyesi oldu denemez farkli seyler goruyorum hocam orta harfi i 8 harfli![]()
Sabırsızlıkla.bekliyorum.gormeden inanmam.![]()
![]()
Oglumu emziriyorum uyusun hemen aticamHocam at bakem akibeti hakkında tartışalım![]()