Ben dk tutuyorum:)Kizlar bisey sorucam pistigini nasil anlicaz
20-25 dakika sonra çıkartırım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dk tutuyorum:)Kizlar bisey sorucam pistigini nasil anlicaz
Tutamadim kiBen dk tutuyorum:)
20-25 dakika sonra çıkartırım:)
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Allah'ım sen imtihanimi kolaylaştır rabbel aleminnnnnnKizlar bisey sorucam pistigini nasil anlicaz
Geçmiyor geçmiyor kalıyor üzerimde yapışıp kalıyor özellikle göbeğimdeGeçmiş olsun
AMIIIIINNNNN YAAREBBIIIIMMMMAllah'ım sen imtihanimi kolaylaştır rabbel aleminnnnnn
Un kurabiyesi beyaz kalmalı canım kızarmıycak 15 20 dk yeterlidirKizlar bisey sorucam pistigini nasil anlicaz
kelin ilacı ilacı olsa önce göbeğine sürerdiGeçmiyor geçmiyor kalıyor üzerimde yapışıp kalıyor özellikle göbeğimde
Bence şimdi o yesin sabah cocuklara versin ne olur ne olmaz kapıda ambulans hazır edelimİşte kurabiye budur Yaratıcı olacaksın
Ama sen sakın yemeKaptanını çağırırım
Dur korkutma ceylanı kaçmasınBence şimdi o yesin sabah cocuklara versin ne olur ne olmaz kapıda ambulans hazır edelim
Allah'ım.sana geliyorum bugün herkesle aynı dili konuşuyorumAma ama once ben denim ki ambulanslik bir sorun olmasin
Un yaptigi ne belliUn kurabiyesi beyaz kalmalı canım kızarmıycak 15 20 dk yeterlidir
Tam olarak un kurabiyesi oldu denemez farkli seyler goruyorum hocam orta harfi i 8 harfliUn kurabiyesi beyaz kalmalı canım kızarmıycak 15 20 dk yeterlidir
Sabırsızlıkla.bekliyorum.gormeden inanmam.Yyapamam mi ben
Hocam at bakem akibeti hakkında tartışalımTam olarak un kurabiyesi oldu denemez farkli seyler goruyorum hocam orta harfi i 8 harfli
Un kurabiyesi dediUn yaptigi ne belli
Beynim yandı bunu bize.neden yapıyorsunTam olarak un kurabiyesi oldu denemez farkli seyler goruyorum hocam orta harfi i 8 harfli
Hocam at bakem akibeti hakkında tartışalım
Sabırsızlıkla.bekliyorum.gormeden inanmam.
Oglumu emziriyorum uyusun hemen aticamHocam at bakem akibeti hakkında tartışalım