- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.256
- 698
Öyle mi dersin yanyana dursak ablan gibi gozukebilirim amaBebesiniz daha siz
Şişko mu demek istedin sen alttan alttanOy aşkoşiskoş
Amin canım benim çok sağolİnşallah herşey yoluna girer sıkıntı her ne ise ikinize de ferahlık versin rabbim
He ablcim buyuksun ablamsin buyugumsunDemek ki büyüğüm dimi
Sondaki ş yi koymamistim öyle anlaşılır diye bir de ş ekledim ama sen yine öyle anladinŞişko mu demek istedin sen alttan alttan
Sen bana şişko mu demek istedinOy aşkoşiskoş
Bir abla diyenim olmad diyip aglarmişim birdeHe ablcim buyuksun ablamsin buyugumsun
İns Allah canım çok tşk ederimAnladım canım üzme kendini hallolur inşallah
Hep kukrim yuzundenSen bana şişko mu demek istedin
Nasılsın canım
İste insan ne yaparsa kendine yapiyor hani eski bi filimde diyodu birisi been güze kariyim diye biliyomusun oyle olucaksin özgüven tavanÖyle mi dersin yanyana dursak ablan gibi gozukebilirim ama
İns Allah canım çok tşk ederim
Sende kendini gömmeye ne meraklisin minikim 4 yaş kidemliyim sendenÖyle mi dersin yanyana dursak ablan gibi gozukebilirim ama
Demedim.
Bende iyiyim canım şükürİyiyim canım, sen nasılsın?
Yok ablamı hep benim küçüğüm sanarlae da o yüzden bir kere eşimin arkadaşı da beni eşimin ablası sanmışSende kendini gömmeye ne meraklisin minikim 4 yaş kidemliyim senden
Cok doğru demişsin cnm bende sürekli beklentiye giriyorum ama daha cok pişmemiz laızm yaBence biraz şans işiEvva biz kendimiz verdiğimiz emekten dolayı yüksek beklentiye giriyoruz ister istemez. Bu biraz şey gibi hani anne için çocuğu çok kıymetli en iyi çocuk o her şey tamam ama onu alıp sınıfa koyduğunda başka çocukların içinde sandığın kadar da en iyi olmuyor birçok etken var çünkü bunu etkileyen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?