- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
1. Olursam oy veren herkesi Burger King götürüp hamburger yedirecemBacim sen beni atmaya calisiyosun yarismadan ben kendimi savunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. Olursam oy veren herkesi Burger King götürüp hamburger yedirecemBacim sen beni atmaya calisiyosun yarismadan ben kendimi savunuyorum
Rüşvet ay geceyi esit oyla kapatalimda gözüne uyku girmesin ins tatlim pissin ben yatar :) bildirim gittikten sonra sondan birinci olmak icin yarismayalimda1. Olursam oy veren herkesi Burger King götürüp hamburger yedirecem
Yarın gelir 27 sine bitiyor dedi :)En geç gece gelir herhalde:)Canım ya @Ozlemesra ne zaman gelicek diyecektim
Ablamiz istemişti yapmasam olmazdı şimdi balim can ciğer oda buranın veli nimetiYaaa çok güzel teşekkürler kuzumm Elalis e yapmadan da olurdu ama
Size çubuk kraker ile yapmış baştan savmış ben olsam beğenmezdimYaaa çok güzel teşekkürler kuzumm Elalis e yapmadan da olurdu ama
Onların ki çıbık, bizim ki hamırdan
Ayy ablaaa ortalığı karistiriyon yaaa oldumu simdiiiSize çubuk kraker ile yapmış baştan savmış ben olsam beğenmezdim
Ağlayarak mı geleyimCanoooo ne gülerek geliyon canoooo
Olsun doğum günüme daha özel şeyler yapar affederim tam 14 günü varSize çubuk kraker ile yapmış baştan savmış ben olsam beğenmezdim
Aglaaa bulamadım seni zatıAğlayarak mı geleyim
Özel isteeeek yapiciiim artık boynumun borcu olduOlsun doğum günüme daha özel şeyler yapar affederim tam 14 günü var
Bende seni bulamadım. Çok aradımAglaaa bulamadım seni zatı
Diziyi izlerken temizlikten sogudum resmen götürsün heeeyeri dedim ne bu beeee içimi daraldı sabunla yıkadı ıspanagı tek tekDomatesi 3 defa sabunladi
Çilekli yada frambuazli birşeyler olsunÖzel isteeeek yapiciiim artık boynumun borcu oldu