- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Sorun değil canım anladım zatın WunderLost gelsin Dahliadivin i gönderelimCanım ya WunderLost ne zaman gelicek diyecektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun değil canım anladım zatın WunderLost gelsin Dahliadivin i gönderelimCanım ya WunderLost ne zaman gelicek diyecektim
Gayet güzel olmuş bence oyumun biri pizzaya gittiUcgen dilimler kucuk olsun tavam da cizilmesin die dikkat edeyim derken yamuk cizgiler cekmisim
Kiiz benim konumda seni tutuyorum dedi yönlendirme degilOy istememiş,azıcık yönlendirmiş
Karsiliginda sevmedigin kisi uzulmus olacak dusmanimin dusmani dostumdur hesabi
Gordum gordum❤❤Gayet güzel olmuş bence oyumun biri pizzaya gitti
Rica ederim canımGordum gordum❤❤
Tesekkurler canim
Benden bu kadar gorktugunuzu belli etmeyin gıııKarsiliginda sevmedigin kisi uzulmus olacak dusmanimin dusmani dostumdur hesabi
Mavi boncuk durumu O zamanKiiz benim konumda seni tutuyorum dedi yönlendirme degil
28 dk kalmaz kazen abi tepene biner sende onu hesap etBi sebastian cirptimda geldim yarina misafirim varda simdi apartman grubuna yazayim 28 daire hepsi oy verseee... sen hesab et Gulumse24
Aynennn hirbooooMavi boncuk durumu O zaman
Abla valla kaç kişiye öyle dedim Allah bilir napim herkesin gönlü olsunMavi boncuk durumu O zaman
Dedim ben,mavi boncuk,nerde görsem tanirimAbla valla kaç kişiye öyle dedim Allah bilir napim herkesin gönlü olsun
Bir daha inanma sen deAynennn hirboooo
Bise olmaz hepimiz ayri interneti kullaniyoruz28 dk kalmaz kazen abi tepene biner sende onu hesap et
Kıyamam yaaa vermedigime çok pişman oldum şimdi Nevreste Minik Duduklu Tencere den oyumu geri ala bilirmiyim nasıl olsa ortada yok haberi olmazAynennn hirboooo
Bacim sen beni atmaya calisiyosun yarismadan ben kendimi savunuyorumBenden bu kadar gorktugunuzu belli etmeyin gııı
Tabi alabilirsin al bakayımKıyamam yaaa vermedigime çok pişman oldum şimdi Nevreste Minik Duduklu Tencere den oyumu geri ala bilirmiyim nasıl olsa ortada yok haberi olmaz
İnternet ayrı ola bilir 28 daire 28 farklı şehirde değil akıllımBise olmaz hepimiz ayri interneti kullaniyoruz
Yook bu son katiyyennnBir daha inanma sen de
Geçti borun pazarıKıyamam yaaa vermedigime çok pişman oldum şimdi Nevreste Minik Duduklu Tencere den oyumu geri ala bilirmiyim nasıl olsa ortada yok haberi olmaz