Hadi ikinci olursun ins AllahKorkma ben ya sonuncu oluyorum yada ikinci
Canimcim fotoda ismim yaziyor az cok tahmin etmistir ama benim alakam yokKaptanindan destek gelmiş daha ne istiyorsun hemde tek oy sana kullanmış
Kem gözlerimle bakayim sana da görürsün sen şimdiİçimden ele sövüyommmmm
Kız ben destek gelmiş dedim ne dedim ama ben yawrukush kaptanimdan ikinci oyunu beklerdim aşk olsun çoh kırıldımCanimcim fotoda ismim yaziyor az cok tahmin etmistir ama benim alakam yok
Kız ben destek gelmiş dedim ne dedim ama ben yawrukush kaptanimdan ikinci oyunu beklerdim aşk olsun çoh kırıldımo kadar çay çorba içtik birlikte
Kem gözlerimle bakayim sana da görürsün sen şimdi
Elem tere fiş kem gözlere şiş
Tesekkur ederim canimBen de oylarımı S Sabr-Sukur-Dua nin pizzasıyla,Evva in ali naziğine verdim, ilk oylarınız benden, hayırlısı olsun kızlar
Diyet gruplarından almayalımKaptanindan destek gelmiş daha ne istiyorsun hemde tek oy sana kullanmış
Çağal yine kendine vermiş oyHerkese bol şans
Valla o benim totemimÇağal yine kendine vermiş oy
Hadi akalım totemin uğur getirsinValla o benim totemim
Sağol canım benim çok tşk ederim hepimiz emek verdik hakeden kazansın ins AllahHadi akalım totemin uğur getirsintakılıyorum öyle oy senin değil mi
İnşallah canım benim öyle hakkaten emek var ama nasip kiminseSağol canım benim çok tşk ederim hepimiz emek verdik hakeden kazansın ins Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?