Yok yahu, espri yaptım, fırında mücver yapıyoruz oğlumla yazmıştı, onun için espri olsun diye yazdımMücver olmaz ben diyetteyim bu arada herkes aynı tarifimi yapacak ben anlamadım olayı bu 1 aylık zamanda
Yok aynı değil ama ana başlık tek mesela çorba-börek-makarna-pilav-tavuk yemekleri-poğaça-kurabiye gibi ana başlıklar:)Ama tek işte mesela yöresel yemekler,dünya mutfağı,mezeler gibi çeşitli değil:)Bak ipucu verdim onları eledik:)Mücver olmaz ben diyetteyim bu arada herkes aynı tarifimi yapacak ben anlamadım olayı bu 1 aylık zamanda
Fırında mücver yaptık tam buğday unuyla çokta güzel oldu:)Mücver olmaz ben diyetteyim bu arada herkes aynı tarifimi yapacak ben anlamadım olayı bu 1 aylık zamanda
En iyisini yapıyorsun canımSağol canım
Ben öyle karışmayın ellemeyin demiyorum:)Hadi dene bakalım nasıl olacak diyorum ondan hamurda açtırıyorum,hamurda yoğuruyorlar:)
Özgüvenleri için önemli:)
Tatlılardan bıktık ya:)Yok yahu, espri yaptım, fırında mücver yapıyoruz oğlumla yazmıştı, onun için espri olsun diye yazdımbenim tahminim; kek
Sağol canımEn iyisini yapıyorsun canım
Hiç oyle bişey yok valla benim kız hiç benim yanımdan geçmemiş değil çekmekSenin oğlun olduğuna göre inanırım valla, baklava da yapıyordur, mantı dasenin gibi becerikli hatunun oğlu da becerikli olur tabi
Ben hepsini mutfağa sokuyorum yapamıyorum diye bir şey yok ben kek istiyorum .Bulun tarifi yapın bananeHiç oyle bişey yok valla benim kız hiç benim yanımdan geçmemiş değil çekmek
Hayırlı akşamlar canım oğlun nasıl olduHayırlı akşamlar
Ben bıkmamTatlılardan bıktık ya:)
Benim takıntım var ellerini 10 kere yikatiyorum bı iş yaptırırken kızımaSağol canım
Ben öyle karışmayın ellemeyin demiyorum:)Hadi dene bakalım nasıl olacak diyorum ondan hamurda açtırıyorum,hamurda yoğuruyorlar:)
Özgüvenleri için önemli:)
Çok şükür iyi. Bu akşam bir ignesi kaldı.Hayırlı akşamlar canım oğlun nasıl oldu
Tamam o zaman hazır ol 1 Ekim'de yeni kategoriye başlıyoruz:)Ben bıkmambana farketmez canım, tatlı,tuzlu, meze, hamur işi, yöresel, salata, ana yemek, hepsi uyar ,hepsine bayılırım
Bende öyle canım alıştılar tırnaklar kesilir ,eller yıkanır,sandalye dahil hiç bir yere el sürülmez:)Benim takıntım var ellerini 10 kere yikatiyorum bı iş yaptırırken kızıma
Çok şükür canımÇok şükür iyi. Bu akşam bir ignesi kaldı.
Geçti gitti şükür. Sen nasılsın
Gelecek kategoriyi mi konuşuyorsunuz?
Allah iyilik versinÇok şükür canım
İyiyim çok şükür
Evet canım:)
HazırımTamam o zaman hazır ol 1 Ekim'de yeni kategoriye başlıyoruz:)
Neler mesela:)Allah iyilik versin
Benim de bi kaç aklımda bişeyler var. Çıkarsa tabi
O bende de varBenim takıntım var ellerini 10 kere yikatiyorum bı iş yaptırırken kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?