- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Dogru soylemisler kim demisse alnından öpimSenin becerikli olmadığını söylediler
Yalnız oğlum bazlama hatta yufka bile açıyor dermişimMakarnaaaa menemennnn sucuklu yımırtabaskada bişey gelmiyor aklıma
D diyormuş hiç biriA...corba
B...makarna
C...patates kizartmasi
Onda bile sunum önemli yine aklıma biri geldiPatates kızartması yarışması yapılır mı
Aaaa niye makarna güzel bir kategoriD diyormuş hiç biri
Yapılır herkesin soğan doğraması bile degisiktirSenin becerikli olmadığını söylediler
Ay evet olabildiAaaa niye makarna güzel bir kategori
MücverÇok kolay bir kategoriBenim oğlan bile yapıyor
Oldu canim gorusuruzzzYalnız oğlum bazlama hatta yufka bile açıyor dermişim
Bak sen hele şunun yaptigina terbiyesiz
Aynen öyle kimisi elde doğrar kimisi tahtada kimisi rondodaYapılır herkesin soğan doğranması bile degisiktir
Yok canım kaç yaşında 12 yaşında kızım var talibim talibimYalnız oğlum bazlama hatta yufka bile açıyor dermişim
Biz onunla neler neler yapıyoruz:)Mücveroğlumla mücver yapıyoruz yazmıştın bir kere
Selamlar bu arada herkese, ara ara bakıp çıkıyorum
10 yaşında canımYok canım kaç yaşında 12 yaşında kızım var talibim talibim
Bacıları birbirine düşürme ben didim onu bi kerem
Senin oğlun olduğuna göre inanırım valla, baklava da yapıyordur, mantı daYalnız oğlum bazlama hatta yufka bile açıyor dermişim
Yok öyle terbiyesiz falan olmazOldu canim gorusuruzzz
Bak sen hele şunun yaptigina terbiyesiz
Mücver olmaz ben diyetteyim bu arada herkes aynı tarifimi yapacak ben anlamadım olayı bu 1 aylık zamandaMücveroğlumla mücver yapıyoruz yazmıştın bir kere
Selamlar bu arada herkese, ara ara bakıp çıkıyorum
Sağol canımSenin oğlun olduğuna göre inanırım valla, baklava da yapıyordur, mantı dasenin gibi becerikli hatunun oğlu da becerikli olur tabi
Bak sen o terbiyesize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?