Yandı bitti kül oldu ne olucakBizim diyete ne oldu
Sağol canımın içi kaptanimGecmis olsun canim
Seni kül edecem sen dur elbet kaçamak yaparsın üstüne el bombası Atacam kökten kurtulmuş olacazYandı bitti kül oldu ne olucak
Al sana bombeSeni kül edecem sen dur elbet kaçamak yaparsın üstüne el bombası Atacam kökten kurtulmuş olacaz
Sabunlamadın mı tek tek yoksaNevreste pikniğe giderken çamaşır suyuna yatırdım şimdide kısa dereceye çamaşır makinasina attım yıkadım temizlenmiş mıdır 2 daha çitilim miEki Görüntüle 2696517
Geliyor gönlümün efendisiSen naptın
Makinada sabunlandi tabikiSabunlamadın mı tek tek yoksa
Şimdi bulasiklara gececegvim sen napti ?
Sen gercekten yedinmi bana derken4 tane poğaça 1 dilim baklava 1 kase makarna salatası yedim evva ahır duymasın sakin
Nevreste pikniğe giderken çamaşır suyuna yatırdım şimdide kısa dereceye çamaşır makinasina attım yıkadım temizlenmiş mıdır 2 daha çitilim miEki Görüntüle 2696517
Bir insan önemsemediğini daha nasıl belli edebilirSen banlimiydin
Valla banlı olduğunu bilmiyordum ne suç işledin bi rahat durun yaBir insan önemsemediğini daha nasıl belli edebilir
Kız kaç kere yazdilaryaaa banlandı diye yemek yapmaktan okumadinmiValla banlı olduğunu bilmiyordum ne suç işledin bi rahat durun ya
Hoş geldin canım ne yaaptın çözemedikBir insan önemsemediğini daha nasıl belli edebilir
Oncada aradim.nerde ne komusmuslar diye bulamadimHoş geldin canım ne yaaptın çözemedik
BendeOncada aradim.nerde ne komusmuslar diye bulamadim
Yok valla görmedimKız kaç kere yazdilaryaaa banlandı diye yemek yapmaktan okumadinmi
Sendemi bulamadin vallaaa catladimBendeneyseki 1 hafta evvelden yaptıydı tarifini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?