- 24 Eylül 2018
- 98.440
- 294.899
- 698
Doktor orda değilmiş,boş yere sabahın köründe gittim. Ptesiye kaldı sonuç gösterme işi yaninasılsın sonuçları aldınmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor orda değilmiş,boş yere sabahın köründe gittim. Ptesiye kaldı sonuç gösterme işi yaninasılsın sonuçları aldınmı
ayyyDoktor orda değilmiş,boş yere sabahın köründe gittim. Ptesiye kaldı sonuç gösterme işi yani
Amin kuzum,insallahayyy
sağlık olsun jennam.. geç olsun ama temiz çıksın inşallah
Sen naptınMinik Duduklu Tencere asko naptın
Pikniğe gittim geldim yemek düşünmek şuan heç hoş gelmirSebze yemeği yapmak istiyorum.Dün iskender ondan önceki gün pizza yaptım.Bugün hafiflesek:)
Etli taze fasulye yada fırında mücver yada patlıcan yemeği yapacağım:)
Sefan olsun ben fırında mücver yaptım:)Pikniğe gittim geldim yemek düşünmek şuan heç hoş gelmir
4 tane poğaça 1 dilim baklava 1 kase makarna salatası yedim evva ahır duymasın sakinSefan olsun ben fırında mücver yaptım:)
Bizim diyete ne oldu4 tane poğaça 1 dilim baklava 1 kase makarna salatası yedim evva ahır duymasın sakin
Amanın çok olmuş ,bari 1 poğaça yeseydin4 tane poğaça 1 dilim baklava 1 kase makarna salatası yedim evva ahır duymasın sakin
Sabah kahvaltısı yok akşam yemegi yok sadece orda yedim ama poğaça dediğim su bardağının ağzı kadar yuvarlak şeklindeydi buyuk değildi 3 de yemiş ola bilirim hatırlamıyorum basım agriyordu yiyince sanki geçecek gibi yedim valla pişmanım hakime hanimcimAmanın çok olmuş ,bari 1 poğaça yeseydin
Gecmis olsun canimSabah kahvaltısı yok akşam yemegi yok sadece orda yedim ama poğaça dediğim su bardağının ağzı kadar yuvarlak şeklindeydi buyuk değildi 3 de yemiş ola bilirim hatırlamıyorum basım agriyordu yiyince sanki geçecek gibi yedim valla pişmanım hakime hanimcim
Sen nerden ciktin ya hiç dedikodu yapılmıyor burdadaBizim diyete ne oldu
Afiyet olsunO zaman spor yapacaksınSabah kahvaltısı yok akşam yemegi yok sadece orda yedim ama poğaça dediğim su bardağının ağzı kadar yuvarlak şeklindeydi buyuk değildi 3 de yemiş ola bilirim hatırlamıyorum basım agriyordu yiyince sanki geçecek gibi yedim valla pişmanım hakime hanimcim
O bizim aile kaptanımız hep buradaSen nerden ciktin ya hiç dedikodu yapılmıyor burdada
Heryerden cikarim benSen nerden ciktin ya hiç dedikodu yapılmıyor burdada
O bizim aile kaptanımız hep burada
Bende samsung kullanıyorum daha oncesinde cekimlerim kötüydü telefonun etkisi cok fazlaFasfakir samsung mu kaldı önceleri favorim Casper dı şimdi OPPO yeni çıkan telefonlar çok güzel aklıma +18 deki msj geldi
Aman yarabbi pimini çekmiş4 tane poğaça 1 dilim baklava 1 kase makarna salatası yedim evva ahır duymasın sakin