Onlarıda biz bozdukToptan salmış 6. Takim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlarıda biz bozdukToptan salmış 6. Takim
Alinazik aslında hiç zararlı bir şey değil ama eppekle yersen bayağı yararlı olur
Evet ne söylemek istersinNananin ablasimisin canım
Evet canınNananin ablasimisin canım
Gelen sağlam çıkmıyor burdanOnlarıda biz bozduk
Oyuzden sordum zatenEvet ne söylemek istersin
Yapacam bacı son gelenler daha iyi oluyorKonunu taşırım
Akşam tekrar yükseldi. Doktor 1 hafta sürer dediToparlamadı mı hAla canım?Gerçi iltihap hemen gitmiyor
Yuvarlana yuvarlana elele tutuşup gezerizGelen sağlam çıkmıyor burdan
Hic sorma moralim cok bozuk 2 kilo aldim neyseki tarifimi yaptim bittiKaptanım can boğazdan gelir ama bu işin sonu iş değil
İdare edilecek durumdayım şimdilik canımŞükür balim iyiyim bende ağrıların gectimi kuzum
Lütfen ama lütfen perinin coook slmi varmış dermisin o anlar çok üzülmüş gittiğine dermisinEvet canın
Mikrofon sizdeOyuzden sordum zaten
Dobidikler olarakYuvarlana yuvarlana elele tutuşup gezeriz
Tamam labneyi beraberce bitirdik çok şükürHic sorma moralim cok bozuk 2 kilo aldim neyseki tarifimi yaptim bitti
Yarin diyet moduna geciyorum
Daha iyi olcaksin insallah fıstığım benimİdare edilecek durumdayım şimdilik canım
Dombalaklar ailesiDobidikler olarak
Oy kiyamam,sürer, kendimden biliyorum. Sonsuz şifa diliyorum kuzuya,sana da kolaylikAkşam tekrar yükseldi. Doktor 1 hafta sürer dedi
Geçmiş olsun canımİltihap var demek:/Akşam tekrar yükseldi. Doktor 1 hafta sürer dedi
Amin canım,inşallahDaha iyi olcaksin insallah fıstığım benim