- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Açılmadı daha kuzumBakayım hemen ❤
Başka kactane var abla bugün gelecekVayyy bugün tarifler peşpeşe gelecek demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açılmadı daha kuzumBakayım hemen ❤
Başka kactane var abla bugün gelecekVayyy bugün tarifler peşpeşe gelecek demek
Bi ben eksiğimmm bende kunefe mi yapsamVayyy bugün tarifler peşpeşe gelecek demek
Hosbuldum balım nasılsın kuzum nasıl oldunHoşgeldim canım
İyiyim canım şükür,sen nasılsın görüşmeyeli?Hosbuldum balım nasılsın kuzum nasıl oldun
Kardeşim yanımda çok selamı var :)Bizim kıza selam soylesin
Afiyet olsun arada olur oyle seyler bende buaralar yiyommm biseyler ama kaptan burda duymasin olurmuNeden olacak dün gördüğün aliyi üstüne naziği afiyetle götürdüm ondan
Konunu taşırımBi ben eksiğimmm bende kunefe mi yapsam
Bi ben eksiğimmm bende kunefe mi yapsam
Sende selam söyle Ben altta görünce nana yanındadır dedimKardeşim yanımda çok selamı var :)
Intihar bu,itiraf .comAfiyet olsun arada olur oyle seyler bende buaralar yiyommm biseyler ama kaptan burda duymasin olurmu
Oy benim hemşom,AleykumselamKardeşim yanımda çok selamı var :)
Kaptanda yiyor bu ara sorun yokAfiyet olsun arada olur oyle seyler bende buaralar yiyommm biseyler ama kaptan burda duymasin olurmu
Şükür balim iyiyim bende ağrıların gectimi kuzumİyiyim canım şükür,sen nasılsın görüşmeyeli?
Alinazik aslında hiç zararlı bir şey değil ama eppekle yersen bayağı yararlı olurAfiyet olsun arada olur oyle seyler bende buaralar yiyommm biseyler ama kaptan burda duymasin olurmu
Evet yanımda buradan bakıyor özleme selamı var :)Sende selam söyle Ben altta görünce nana yanındadır dedim
Kaptanım can boğazdan gelir ama bu işin sonu iş değilKaptanda yiyor bu ara sorun yok
Toptan salmış 6. TakimKaptanda yiyor bu ara sorun yok
Nananin ablasimisin canımEvet yanımda buradan bakıyor özleme selamı var :)