Bende iyiyim canım. Bebeyle uğraşıyorum. Dün gece yine ateşi yükseldi. Gece sabahı zor ettik. Hastaneye kulak burun boğaza getirdik. Bademcik iltihabı olmuş. 3 serum 3 iğne verdi.İyiyim canımsen nasılsın?
Oy kıyımam geçmiş olsun canımBende iyiyim canım. Bebeyle uğraşıyorum. Dün gece yine ateşi yükseldi. Gece sabahı zor ettik. Hastaneye kulak burun boğaza getirdik. Bademcik iltihabı olmuş. 3 serum 3 iğne verdi.
Geçmiş olsun canımBende iyiyim canım. Bebeyle uğraşıyorum. Dün gece yine ateşi yükseldi. Gece sabahı zor ettik. Hastaneye kulak burun boğaza getirdik. Bademcik iltihabı olmuş. 3 serum 3 iğne verdi.
Sagol canım. İnşallah geçer gider yaa. Ne çekti yavrumOy kıyımam geçmiş olsun canım
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım, inş çabucak iyileşirBende iyiyim canım. Bebeyle uğraşıyorum. Dün gece yine ateşi yükseldi. Gece sabahı zor ettik. Hastaneye kulak burun boğaza getirdik. Bademcik iltihabı olmuş. 3 serum 3 iğne verdi.
İnşaallah canım. SagolasınGeçmiş olsun canım, inş çabucak iyileşir
İnşallah canımSagol canım. İnşallah geçer gider yaa. Ne çekti yavrum
İyi akşamlarHayırlı akşamlar
Offf geçmiş olsun ne zor olmuştur. Bazen çocuklar hasta olmasın ben olayım onların yerine diyorum.Bende iyiyim canım. Bebeyle uğraşıyorum. Dün gece yine ateşi yükseldi. Gece sabahı zor ettik. Hastaneye kulak burun boğaza getirdik. Bademcik iltihabı olmuş. 3 serum 3 iğne verdi.
Nasılsın bebekimİyi akşamlar canım
Bende iyiyim kuzumİyiyim canım, sen nasılsın?
Aldım bacı yarın yada öbür gün yaparım inşallahİyiyim aşko çok şükürtarif aldınmı
Hadi bakalım bekliyoruz canımAldım bacı yarın yada öbür gün yaparım inşallah
Sen yaptın mı kuzumHadi bakalım bekliyoruz canım
Yaptım bebekimSen yaptın mı kuzum
Zevkle takipteyimBağımlılık yaptı zaten, hepsine katılıyorum
Zevkle takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?