- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Aynen bende merak ediyorumLabneden sonra ne yarışması var sırada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende merak ediyorumLabneden sonra ne yarışması var sırada
Yarışmaya katılmak eğlenceli olduAynen bende merak ediyorum
Aynen canım çok eğlenceliYarışmaya katılmak eğlenceli oldu
Labneye kadar 1.5 yilda 4 defa katilmisim bu ay astim kendimiYarışmaya katılmak eğlenceli oldu
Doğurmazsam önümüzdeki günlere bakarızLabneye kadar 1.5 yilda 4 defa katilmisim bu ay astim kendimi
Ne bileyim bana katılması zevkli geldi yaptığım tarifleri de ilk defa denedimAynen canım çok eğlenceli
1 hafta sonra tarifini alinca yaparsin hemenDoğurmazsam önümüzdeki günlere bakarız
Son konuyu aç öyle doğur o heyecan yeter zaten doğurmana sağlıkla inşallahDoğurmazsam önümüzdeki günlere bakarız
İnşaallah bakalım1 hafta sonra tarifini alinca yaparsin hemen
Her şey bi yana bu günlerde bize de hem uğraş hemde eğlence oluyorNe bileyim bana katılması zevkli geldi yaptığım tarifleri de ilk defa denedim
Bağımlılık yaptı zaten, hepsine katılıyorumBundan sonra ki her sefere katılır,hepsini kullanırsın,ne güzel
Evvacığımın da yarışmalara bakış açısı benimle aynıHer şey bi yana bu günlerde bize de hem uğraş hemde eğlence oluyor
Öyle vala canım bu ortamı kendi çevremizde bulamayızEvvacığımın da yarışmalara bakış açısı benimle aynı
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar
NasılsınHayırlı akşamlar canım
Niye gitmişHayırlı akşamlar
İyiyim canım sen nasılsın?Nasılsın ☺
BilmemNiye gitmiş