- 8 Haziran 2013
- 57.064
- 151.564
- 898
Bende iyiyim canım. Bebeyle uğraşıyorum. Dün gece yine ateşi yükseldi. Gece sabahı zor ettik. Hastaneye kulak burun boğaza getirdik. Bademcik iltihabı olmuş. 3 serum 3 iğne verdi.İyiyim canım sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiyim canım. Bebeyle uğraşıyorum. Dün gece yine ateşi yükseldi. Gece sabahı zor ettik. Hastaneye kulak burun boğaza getirdik. Bademcik iltihabı olmuş. 3 serum 3 iğne verdi.İyiyim canım sen nasılsın?
Oy kıyımam geçmiş olsun canımBende iyiyim canım. Bebeyle uğraşıyorum. Dün gece yine ateşi yükseldi. Gece sabahı zor ettik. Hastaneye kulak burun boğaza getirdik. Bademcik iltihabı olmuş. 3 serum 3 iğne verdi.
Geçmiş olsun canımBende iyiyim canım. Bebeyle uğraşıyorum. Dün gece yine ateşi yükseldi. Gece sabahı zor ettik. Hastaneye kulak burun boğaza getirdik. Bademcik iltihabı olmuş. 3 serum 3 iğne verdi.
Sagol canım. İnşallah geçer gider yaa. Ne çekti yavrumOy kıyımam geçmiş olsun canım
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım, inş çabucak iyileşirBende iyiyim canım. Bebeyle uğraşıyorum. Dün gece yine ateşi yükseldi. Gece sabahı zor ettik. Hastaneye kulak burun boğaza getirdik. Bademcik iltihabı olmuş. 3 serum 3 iğne verdi.
İnşaallah canım. SagolasınGeçmiş olsun canım, inş çabucak iyileşir
İnşallah canımSagol canım. İnşallah geçer gider yaa. Ne çekti yavrum
İyi akşamlar biz yemek yedik mutfagı topluyorumHayırlı akşamlar
Offf geçmiş olsun ne zor olmuştur. Bazen çocuklar hasta olmasın ben olayım onların yerine diyorum.Bende iyiyim canım. Bebeyle uğraşıyorum. Dün gece yine ateşi yükseldi. Gece sabahı zor ettik. Hastaneye kulak burun boğaza getirdik. Bademcik iltihabı olmuş. 3 serum 3 iğne verdi.
Nasılsın bebekimİyi akşamlar canım
Bende iyiyim kuzumİyiyim canım, sen nasılsın?
İyiyim aşko çok şükür tarif aldınmıNasılsın bebekim
Aldım bacı yarın yada öbür gün yaparım inşallahİyiyim aşko çok şükür tarif aldınmı
Hadi bakalım bekliyoruz canımAldım bacı yarın yada öbür gün yaparım inşallah
Sen yaptın mı kuzumHadi bakalım bekliyoruz canım
Yaptım bebekimSen yaptın mı kuzum
Bende iyiyim kuzum
Zevkle takipteyimBağımlılık yaptı zaten, hepsine katılıyorum
Zevkle takipteyim