Sağol canımHadi hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımHadi hayırlı olsun
Olsun napalım hakeden kazansın ne diyelimYine 1.olursa
Oradada fasulye var:) 3 defa 1.olan en az 1 yıl kazanamıyor:)Abla keşke 1. Olan diğer normal yarışmalarda da olmasa katılsa ama olamasa
HayırlısıOlsun napalım hakeden kazansın ne diyelim
Oylama cumartesi akşamımı başlıcakHayırlısı
Abla 3 defa kazanırsam 2 yıl kazanmasam da razıyımOradada fasulye var:) 3 defa 1.olan en az 1 yıl kazanamıyor:)
Evet canım gece:)Oylama cumartesi akşamımı başlıcak
Tamam bunu o zaman konuşuruzAbla 3 defa kazanırsam 2 yıl kazanmasam da razıyım
Tamam bunu o zaman konuşuruz
Ben 1.5 yıl bekledim:)
Ben gidiyorum kazanmak için kendime yeni ciciler alacam
Yarışmaya katılmaya başladığımdan beri, ben de tabak, çanaklara daha bir alıcı gözüyle bakmaya başladım ama koyacak yerim yok ,ev ,kutusu açılmamış bardak, tabaklarla dolu zatenBen gidiyorum kazanmak için kendime yeni ciciler alacam
Bende öyle vala biraz bişeyler sipariş ettim kullanmak nasip olur inşallahYarışmaya katılmaya başladığımdan beri, ben de tabak, çanaklara daha bir alıcı gözüyle bakmaya başladım ama koyacak yerim yok ,ev ,kutusu açılmamış bardak, tabaklarla dolu zaten
Bundan sonra ki her sefere katılır,hepsini kullanırsın,ne güzelYarışmaya katılmaya başladığımdan beri, ben de tabak, çanaklara daha bir alıcı gözüyle bakmaya başladım ama koyacak yerim yok ,ev ,kutusu açılmamış bardak, tabaklarla dolu zaten
Yok yok bu defa birinci olamamYine 1.olursa
Bekliyorum ben kendi adımaBende öyle vala biraz bişeyler sipariş ettim kullanmak nasip olur inşallah
Derken birinci olabilirsin bir andaYok yok bu defa birinci olamam
Kendi adımı verdiydimBekliyorum ben kendi adıma
Bana devreder tabi 2. OlursamDerken birinci olabilirsin bir anda
Kız yanlış anladın. Ben kendi adıma senin katılmamı isterim dedim,yani ben katılmanı isterimKendi adımı verdiydim
Devre_mülkBana devreder tabi 2. Olursam