Ben bu sefer annemin adresini verdim bakalım gelecek mi iyi günlerde kullan
Ben unutmustum gelir seninkide :)Ben bu sefer annemin adresini verdim bakalım gelecek mi iyi günlerde kullan
Once kullanayimdaVanish Kosla Multipower
Yeni Vanish Kosla Multipower İle Kıyafetleriniz Daha Uzun Süre Yaşasın!www.kadinlarkulubu.com
Burada ürün inceleme konusu var.Oraya yazacaksınız.
Video neki slayt atım.sana Nana iç geçirerek bak bak durHe he ondan, kıskançzaten kilonun videosunuda atmamıştın
Güle güle kullanOnce kullanayimda
Sagol canim :) bende yarin malzeme alip yapicam insallah tarifimi :)Güle güle kullan
İstediğinden daha güzel olur inşaallahSagol canim :) bende yarin malzeme alip yapicam insallah tarifimi :)
Bakalim kafamda biseyler var nekadar yansitabilicem :)İstediğinden daha güzel olur inşaallah
Benim esim puding hastasi onun gibiler coksa iyi oy alirlarŞimdi yeni gelen arkadaşlara aynı tarifleri yapamadığımızı açıklayacağım ama 3 tane puding var.Nasıl anlatsam onlar fasulye diye
Oylar bölünürBenim esim puding hastasi onun gibiler coksa iyi oy alirlar
Seni elit bulmamis olabilirmi acaba yabanci tarifler icinBu hafta oy verenler pudingleri görünce böyle olacaklar
Olaya fransız olanlar ,neden bu kadar çok puding var diye şaşıracaklarbundan 4 ay önce yarışmalara katılmadan, sadece oy vermek için geldiğimde ben de kesin böyle olurdum
Fransız yazdım da aklıma geldi, nevroşNevreste bana bir fransız ,alman, rus tarif vermedin ya aşkolsun yani
Sende erken gelseydinBu hafta oy verenler pudingleri görünce böyle olacaklar
Olaya fransız olanlar ,neden bu kadar çok puding var diye şaşıracaklarbundan 4 ay önce yarışmalara katılmadan, sadece oy vermek için geldiğimde ben de kesin böyle olurdum
Fransız yazdım da aklıma geldi, nevroşNevreste bana bir fransız ,alman, rus tarif vermedin ya aşkolsun yani
Yani pudingler guzel oy alir sunumlarida cok guzel yaptilar onlar kendi aralarinda cekisir biz kendi aramizdaOylar bölünürBenim eşimde sever
Yok ya ondan önce yazan olduSeni elit bulmamis olabilirmi acaba yabanci tarifler icin
Umarım az oy alırlarYani pudingler guzel oy alir sunumlarida cok guzel yaptilar onlar kendi aralarinda cekisir biz kendi aramizda
Heee ne verdin ona kazandibimiYok ya ondan önce yazan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?